BENİ BÖYLE SEV

Kodla Büyü

gelişimci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
fragmanını görüp hoşuma gittiği ve akşamında izlediğim bu diziyi çok beğendim
aranızda izleyen var mı bilmem ama hiç doğru düzgün dizi takip etmeyenlerdenim
bu diziyi gayet seviyeli hoş ve hayatın içinden buldum inşallah da böyle devam eder
şarkıları müzikleri espirileri bir harika
oturup bir solukta izledik sadece dizinin bitimine 5 dk falan kala bir tanecik reklam çıktı o kadar
tavsiye ederim :+1:
pazartesi akşamları trt 1 de :)

dizinin ilk bölümü olduğu için reklam vermemişlerdir.
İnsanlar biraz diziye alışsın dayarlar reklamları.
bir de dizilerin ilk bir kaç bölümü heyecanlandırıyor insanları daha sonra hepsi monotonlaşıyor (Çünkü Konu bulamıyorlar)...

Güzel diziymiş hakkaten hem eğlenceli, hem hüzünlü üstüne birde orhan baba parçaları tam damardan .

ben de haftasonu tekrarını görmüştüm, klasik bi senaryo ama yine de şirin olmuş :)

cok fazla dizi izlemem ama bende bayıldım.. ailecek oturup izlenebilecek seviyeli eğlenceli,hoş müzikli kısacası herkes izlemeli :)

yabancı dizileri tercih ediyorum.Türk dizileri ise 10 bölümde bir izliyorum. araları annem tamamlıyor. basit kurgular oluyor bence.

gelişimci' Alıntı:
fragmanını görüp hoşuma gittiği ve akşamında izlediğim bu diziyi çok beğendim
aranızda izleyen var mı bilmem ama hiç doğru düzgün dizi takip etmeyenlerdenim
bu diziyi gayet seviyeli hoş ve hayatın içinden buldum inşallah da böyle devam eder
şarkıları müzikleri espirileri bir harika
oturup bir solukta izledik sadece dizinin bitimine 5 dk falan kala bir tanecik reklam çıktı o kadar
tavsiye ederim :+1:
pazartesi akşamları trt 1 de :)

:+1: :++:

Ben de genelde yabancı dizi izlerim ama bu dizi benim de çok hoşuma gitti ilk bölümünden beri izliyorum herkesin hayatından birşeyler bulabileceği bir dizi diye düşünüyorum.

pazartesiden pazartesiye Leyla ile Mecnun için tv açan birisi olarak bu diziyi de beğendim.... :+1: :+1:

Hocam bende TRT'de 2 dizi takip ediyordum. Seksenler, Leyla ile Mecnun hafta sonu baktım biraz bu diziye gerçekten bayıldım. Eğlenceli olaylar da durağanlık yok tebrik ederim senaristi...
Bu arada TRT dediğiniz gibi medya anlayışında büyük bir atılım gerçekleştirdi. Böyle devam.

Geri