ben btr kabul etmezsem ne olur?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nese1982
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar 16 saat dersim var. kabul etmezsem (okulda norm fazlası öğretmen yok. dersler herkesin tam) okuldan istekli bi öğretmen mi seçilir yoksa ilçeden norm fazlası bir bilgisayar öğretmeninin gelme ihtimali var mı?

bende bu yıl düşünmüyorum, küçük çocuğum var ve erkenden eve gitmek daha çok işime geliyor. benmde 17 saat dersim var. şimdi başka birisi gelir mi acaba bende onu düşünüyorum.

Kadrosu dışında bir okula görevlendirme yolu açık olduğundan öncelik bt öğretmenlerinde olur, başvuranlar arasından önceliklere göre bir kişi görevlendirilir.

eğer BT rehberliği kabul etmeyecekseniz niye biri gelecek diye düşünüyorsunuz ki? Kim gelirse gelsin, ne fark eder?

bu yıl bebekden dolayı çok istemiyorum. ama seneye isteyecem. paranoyok olduk. geleni yerleştirirler yerime. konyada buna benzer oldu. kadroyulu fazla diye gönderip yerine açık var diye tekrar yeni birini verdiler.

Savunan Adam' Alıntı:
eğer BT rehberliği kabul etmeyecekseniz niye biri gelecek diye düşünüyorsunuz ki? Kim gelirse gelsin, ne fark eder?

belkide haklısınız ama açıkçası ilk yılımda kurs belgesini gösteren sınıf öğretmeni formatör olup sınıfın içine etmişti. şimdi kimin geleceğini düşünmem normal. bu yıl değilse bile bende seneye düşünüyorum.

kabul etmeme gibi bir hakkımız var mı peki?mesela adanada formatörlük zorunlu idi.şimdi bunda zorunlu yaparlara?yada diyelimki btr zorunlu yapmadılar.ben şuan formatörüm.bu btr yi kabul etmezsem formatörlüğemi devam sadece derse mi girip çıkıcaz

Formatörlüğü kabul etsekte etmesekte aynı işler elimizi öpüyor. Bari ek dersimizden olmayalım.

Konuyla alakalı değil ama kadrosu halk eğitimde olan birisi liseyi isterse halk eğitimde maaş karşılığını doldurana kadar derse girmek zorunda mı?

yani hem kabul etmeyeceksiniz hemde başkası gelebilir mi diye soruyosunuz tabikii gelebilir. Ama seneye siz kabul ettiğinizde o arkadaş gider öncelik bilişimcide yazıda ben öyle anladım.

ben kabul etmezsem okuldan formatör belgesi biri olan arkadaş mı btr olur? yoksa dışardan isteyen bir bilgisayarcımı?

zech' Alıntı:
Formatörlüğü kabul etsekte etmesekte aynı işler elimizi öpüyor. Bari ek dersimizden olmayalım.

Yapmayalım hocam, ben yapmıyorum mesela müdürede söyledim bizi köle gibikullanıyor milli eğitim dedim istemiyorum dedim dışarıdan bilg çağırıyorlar. Bence kişide biter böyle mecburuz diyerek bizi sömürmelerine izin vermemeliyiz.

Geri