ben istemeden formatör görevlendirilmesi yapılmış?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

turak

Üye
ben istemeden başka bir okula formatör görevlendirilmesi yapılmış? ne yapmam lazım? okula formatörlük görevi istemediğimi dilekçe halinde yazıp üst yazıyla ilçeye götürmeyi düşünüyorum . sizce yapacağım en mantıklı şey bu değilmi? yorum lütfen

ah bu yeniler hep ateş kucağımıza düşünce sesimiz çıkıyor(2009 da üye olmuşun hocam gördüm)
hocam hangi il/ilçe bu yazın o ildeki arkadaşlar yardım eder
ama dilekçe vermeniz lazım ile

Hocam önce otur idare ile konuşup anlaşıp çalışma saatlerini ayarlarsan belki yapabilirsin formatörlüğü...

turak' Alıntı:
hocam ben formatör olmak istemiyorum. isteseydim zaten buraya yazmadım

O zaman uğraşırsın hocam kaymakamlık, valilik görevlendirmesini iptal etmeye... MEM'dekiler pek sevmez kaymakama valiye yeni çıkmış görevlendirmenin iptalini istemek için yazı göndermeyi...

dilekçe ile itirazdan başka çaren yok hocam. 657 nin görevlendirmelerle ilgili olan maddesini bul ilgi tut dilekçeni yaz. görevlendirmeler memurun rızası ile yapılabilir. sonuç alıncaya kadar ayla geçer bu aradada sen o okula gitmek zorundasın.

ilk olarak ilindeki görevlendirmeyi yapanlarla irtibata geç olumlu olursa sorunun erken çözülür yoksa sorun çözülünceye kadar dönemin çoğu biter azı kalır.

Geri