ben napimm şimdiiii....

Kodla Büyü

confrere

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ben: hocam 5-c yi geziye götürmüşsünüz, haberim yoktu benim... sınav yapacaktım ben, çocukların da haberi vardı...
müdür: görevli izinlilerdi onlar...vsvsvsvs....
ben: hocam gezi mi önemli yazılı mı?
müdür: gezi(!)

DEMEZ Mİİİ...
BEN: tamam hocam (dedim ve çıktım odadan)

bugün böyle bi konuşma geçti aramızda arkadaşlar, bana hiç haber verilmiyor, yazılısı olan öğrenciler geziye götürülüyor, ki başka sınıflar da götürülebilecekken, işte dersimizin, branşımızın ne kadar önemli olduğunu hissettiriyorlar bize(!)

bari bana bi sorun yine de, bi haber verin, sonra alın götürün kardeşim....

Ben napim şimdi, böyle bir idareciyle, gezinin daha önemli olduğunu söyleyen bir idareciyle...

onları sen de sallama bozulan bir pc yada bir sorun olunca seni bulacaklardır sende dersin tamirci getirin diye yada bilmiyorum bende bir öğretmenim sonuçta diye değerini anlasınlar.

yada müdürü şikayet ara 147 yi müfettişler bassın okulu..

konu bence gezimi önemli yazılımı kısmında kalmış bence 2 side önemli asıl sorun size haber verilmemesi yada duyuru yapılmaması,müdürü o yönde sıkıştırmasınız lazımdı.

06Davut' Alıntı:
onları sen de sallama bozulan bir pc yada bir sorun olunca seni bulacaklardır sende dersin tamirci getirin diye yada bilmiyorum bende bir öğretmenim sonuçta diye değerini anlasınlar.

yada müdürü şikayet ara 147 yi müfettişler bassın okulu..

Çok sallamıcam demek ki aynen, daha da yeni geldim bu okula, 2. dönem.. daha en başta böyle şeyler olunca insanda moral, heves bırakmıyorlar.... Bi öğretmenliğe dönsün de şunlar görsünler o zaman....

İnsanın yapmak istediği şeyler başkaları tarafından böyle görülünce ister istemez soğuyorsunuz her şeyden. Benim de meslekte 5. yılım daha yeni yeni öğreniyorum hayır demeyi. İnsanlar işim olsun bitsin gözü ile bakıyor, değer verilen bakış açısı ile değil.

Amann Hocam Allah'ın günü bir bugün mü yarın yapıverin bence, ben böyle bir dialog yaşasam dersimle ilgili olduğunu düşünmezdim üzerinde de durmazdım ben mi gamsızım yoksa :roll:

Enterprise' Alıntı:
Amann Hocam Allah'ın günü bir bugün mü yarın yapıverin bence, ben böyle bir dialog yaşasam dersimle ilgili olduğunu düşünmezdim üzerinde de durmazdım ben mi gamsızım yoksa :roll:

hocam, sorun yazılıyı o gün yapıp, yapamamam değil ki, tabiki ertesi gün de yapardım, hiç sorun değil.

Sorun dersimizi kaale almayıp, bana haber vermeden çekip gitmeleri...
"Ders nasıl olsa Bilişim, çocuklar zaten biliyor...vs." gibi klasik düşünceler.... Gerek duymuyorlar haber vermeyi bile, e bu da ne demek, tabiki de dersi önemsememek, e dolayısıyla bizim yaptığımız işi, yani bizi...

confrere' Alıntı:
Enterprise' Alıntı:

hocam, sorun yazılıyı o gün yapıp, yapamamam değil ki, tabiki ertesi gün de yapardım, hiç sorun değil.

Sorun dersimizi kaale almayıp, bana haber vermeden çekip gitmeleri...
"Ders nasıl olsa Bilişim, çocuklar zaten biliyor...vs." gibi klasik düşünceler.... Gerek duymuyorlar haber vermeyi bile, e bu da ne demek, tabiki de dersi önemsememek, e dolayısıyla bizim yaptığımız işi, yani bizi...
Yazılan mesajları okuduktan sonra anlamadığım bir nokta var. Okulunuzun müdürü Bilişim Teknolojileri ders saatinde öğrenciler geziye götürülecek şeklinde bir karar aldı veya cümle kurdu mu? Yoksa o sınıfın o geziye, o saatte hangi derste olurlarsa olsunlar götürülecekleri kararı önceden alınmış mı? :? Gezinin yapılacağına dair öğretmen ve öğrencilere duyurunun yapıldığına dair bir belge bulunmuyor mu?
:?

Hocam müdürün konuşma ve tavırlarından daha önc de böyle birşey sezinlediyseniz ya da yaşadıysanız amenna ama sadece bu olay bilişim dersini sallamadığını göstermez bote67 Hocamın da dediği gibi hangi derse denk geleceğini hesapladığını pek sanmıyorum

Enterprise' Alıntı:
Hocam müdürün konuşma ve tavırlarından daha önc de böyle birşey sezinlediyseniz ya da yaşadıysanız amenna ama sadece bu olay bilişim dersini sallamadığını göstermez bote67 Hocamın da dediği gibi hangi derse denk geleceğini hesapladığını pek sanmıyorum

hocam denk gelebileceğini hesaplamalıydı, ben e-okul'a yazılı tarihini girmişim sonuçta,duyurmuşum.. tabi öğrencilerde de suç var, yazılıları olduğunu söylememişler, kaytarmaya çalıştılar akılları sıra...

daha önceleri de, şu olay oldu arkadaşlar: birgün benim BTS'yi bakanlıktan gelen birileri için kapatmışlar benim ders saatimde, ve bana yine sorulmadan, söylenmeden... Ben bts'ye girmeye çalışırken, tanımadığım bi adam beni içeri girmemem için kapıyı kapatıyor, ben de dersim var benim burda,vs.vs...

sonra müdüre bunun ne iş olduğunu sorduğumda, neyse açıklıyor... ee ben dersimi nerde yapacağım dediğimde ise verdiği cevaba bakın:

"hocam çıkın öğrencilerin sınıfına internetin yararlarından, tehlikelerinden falan bahsedin, işleyin dersinizi" demesi neyi gösterir peki? :x

hocam Tayyip'e (BİMER) şikayet et, nasıl olsa beyfendi "Gezicilerden" nefret ediyor. :puhaha: :puhaha:

Enterprise' Alıntı:
:+1: katılıyorum hocamm

Geri