Benden bu kadar arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sisss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sisss

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Benden bu kadar arkadaşlar bi daha ders mers anlatmam. Bakan bile bu derse ve öğretmenine ihtiyacımız yok diyorsa kendileri bilir. Dersler geri gelmez arkadaşlar. Ömer dinçer ders yok diyorsa bu iş bitmiştir...............................

Ben de " Öğrenciler zaten biliyor " lafını duydukça sinir oluyorum

sisss' Alıntı:
Benden bu kadar arkadaşlar bi daha ders mers anlatmam. Bakan bile bu derse ve öğretmenine ihtiyacımız yok diyorsa kendileri bilir. Dersler geri gelmez arkadaşlar. Ömer dinçer ders yok diyorsa bu iş bitmiştir...............................
her ne kadar benimde artık içimden ders anlatmak gelmese de, meslek ahlakı açısından işimizi yapmaya devam etmeliyiz diye düşünüyorum...

Hocam bakan ne derse desin, kıymet bilsin yada bilmesin diğer herşeyi her türlü angarya işi geçtim, dersleri anlatmamız lazım. İçeriği kendiniz belirleyin kitaptan bağımsız nasıl faydalı olacaksa öyle anlatın. Bende sizin gibi gelip haberleri okudukça ikilemde kalıyorum, birçoğumuz sıyırmış haldeyiz , hele son haberlerden sonra ama yine de kursağımdan geçen lokmayı asli işim ile helal ettirmem gerekiyor. Sabır taşı çatladı hocam ama sakin...

sabah , akşam öğrenciler peşimde ... hocam bana çalışma programı hazırlarmısın , hocam nasıl çalışmalıyım , hocam şu , hocam bu .....

biz dersin yanında yaptığımız şeylerle maaşımızı sonuna kadar hak ederken acaba bir gecede kendi maaşlarına zam üstüne zam yapanlar maaşlarını hak ediyormu...

yazıklar olsun bunlara :verymad:

madem bilgisayar herkes tarafından kendi kendine öğrenilen bişey niye herkes b.t. öğretmeni olmak için üni. okuyor, niye herkes bil. sertifikası için kurslara gidiyor, niye herkes kendi kendine bill gates olmuyor, bakana sormak lazım şöyle 1 ay kendi kendine bilgisayarı öğren de gel bize anlat ne öğrendin diye. iki yakası bir araya gelmesin inşaallah. :verymad:

bizler dahi içinden çıkamadığımız noktalarda birbirimize soruyoruz kurslara katılmaya çalışıyoruz. eğer kendi kendine öğrenilecekse şu anda hepimiz pardusu dünyanın 1 numarası yapmış olurduk. bunların zulümlerini ancak ateş temizler.

samet_uğur' Alıntı:
sorma hocam, öğrencilerin ve velilerin gözünde de itibarımız zedelendi. Allah yardımcımız olsun...
nerdeyse tüm branşlar aynı hocam branş ve sınıf öğretmeni arkadaşlarda aynı şeyleri söylüyorlar öğrenci sınıfta öğretmenin ders anlatamadığını söyleyecek kadar cüretkar oluyorsa herşey bitmiş demektir...

hayalcisuat arkadaşım sana katılıyorum. ders anlatmam diye bişey düşünülemez. biz öğrencilerin bilgisayar konusunda birşey bilmediğini iyi biliyoruz. o yüzden anlatmalıyız...

hayalcisuat' Alıntı:
sisss' Alıntı:
her ne kadar benimde artık içimden ders anlatmak gelmese de, meslek ahlakı açısından işimizi yapmaya devam etmeliyiz diye düşünüyorum...

hocam bu sorunlar bu şekilde hal edilmez kendi adıma söylüyorum yarın mebden kadromun kaldırılacağını bilsem son derse kadar elimden geleni yaparım. kişiler gelip geçicidir Allah devlete zeval vermesin bir gün bir şekilde haklarımızı gözeten biri çıkacaktır tabi biz doğruyu yapmaya devam ettiğimiz sürece

Müfettiş geldiğinde : "Her ne kadar bakan öğrencilerin bilgisayar bildiğini iddia etse de ben dersimi anlatıyorum çünkü çocuklar hiç bir şey bilmiyorlar." cümlesini söyleyeceğim. Öleceğimi bilsem de. 7. ve 8. sınıflarda internet sitesi yapma ile ilgili bu yıl bir soru sordum. Toplam 9 sınıfa "İnternet siteleri nasıl yapılır biliyor musunuz?". Biliyorum diyen ve bildiğini kanıtlayabilen o da yarım yamalak tabii ki 2 öğrenciydi. Yaklaşık 300 öğrenciden sadece 2 si parmak kaldırabildi. Bununla ilgili excel'de bir grafik hazırlayıp müfettişin önüne atacam. Sınıftaki panoya da asacam cümle alem görsün.

gelen dideni aratıyor resmen....nedir bu eğitimin çektiği yahu...kafası bozulan bize sarıyor..biriside koşulları düzelteden yana değil nasıl bir anlayış bu bunlar eğitim görmedimi hiçmi öğretmenle karşılaşmadılar..yuhhh yani

Ben dersimi çıkıp anlatırım. Ne zaman İlköğretim Ders Çizelgesinde benim dersim kalkar işte o güne kadar anlatırım.
Bşr yandan hakkımı ararım ama diğer yandan bana verilen paranın hakkını vermeye çalışırım. Arkadaşımız çok sinirli ve kızmakta da haklı fakat. Dediğini yaparsak haklıyken haksız duruma düşeriz.

Sonra bize siz zaten ders anlatmıyordunuz deyiverirler.

Haklıyken haksız duruma düşmeyelim.

Allah sabır versin size arkadaşlar. Bende 3 yıl ilköğretimde çalıştım. Öğretmenlikten soğudum ne dersimizin bir değeri var nede bizim. Allahtan TEF mezunuyumda meslek lisesine atandım öğretmen olduğumu hissettim orada.İlköğretimde çalışan meslektaşlarıma bol bol sabır diliyorum.

Geri