Öncelikle konu başlığını haber sitelerindeki gibi ilgi çekici yapmaya çalıştım ki mümkün olduğunca çok kişiye ulaşabileyim :mrgreen:
şöyle bir tecrübe yaşıyorum ve aynısını yaşayan var mıdır diye sormak istiyorum
dokunmatik ekran bazen dokunduğum noktadan kendini alıp başını ekranın en sonuna kadar gidiyor,
mesela bir çizgi çizdim, o çizgi elimi kaldırsam bile ekranın en sonuna kadar dokunmuşum gibi algılayıp çizmeye devam ediyor,
veya masaüstünde bir simgeye dokununca o simgeyi alıp ekranın sonuna kadar sürüklüyor.
Faz2 tahtalar üzerinde forumdan Adem Hoca'nın windows 10 imajı yüklü ve
Ademola Hocam güneş ışığı geldiğinden olduğunu tecrübe ettiğini söyledi...
benzer bir tecrübe yaşayan varsa paylaşırsa çok sevinicem çünki tüm tahtalarıma daha yeni kurulum yaptım ve bu sorunun düzensiz aralıklarla olduğuna dair öğretmenlerden şikayet yağıyor. :verymad:
şöyle bir tecrübe yaşıyorum ve aynısını yaşayan var mıdır diye sormak istiyorum
dokunmatik ekran bazen dokunduğum noktadan kendini alıp başını ekranın en sonuna kadar gidiyor,
mesela bir çizgi çizdim, o çizgi elimi kaldırsam bile ekranın en sonuna kadar dokunmuşum gibi algılayıp çizmeye devam ediyor,
veya masaüstünde bir simgeye dokununca o simgeyi alıp ekranın sonuna kadar sürüklüyor.
Faz2 tahtalar üzerinde forumdan Adem Hoca'nın windows 10 imajı yüklü ve
Ademola Hocam güneş ışığı geldiğinden olduğunu tecrübe ettiğini söyledi...
benzer bir tecrübe yaşayan varsa paylaşırsa çok sevinicem çünki tüm tahtalarıma daha yeni kurulum yaptım ve bu sorunun düzensiz aralıklarla olduğuna dair öğretmenlerden şikayet yağıyor. :verymad: