selam degerli hocalarim. Ben nasipse bu yıl insallah eğitim fakultesi Böte mezunu olacam..mezun olduktan sonra atanma olmadan askere gidersem nasıl olur acaba? Askerde ne gorev verirler bana?
hocam biz BÖTE'liler için atanmak artık imkansız..çünkü Bilişim Teknolojileri dersi artık zerre kadar önemsenmiyor, kaldırılıyor..haliyle devletin bize ne ihtiyacı olacak ki..en azından askerliğe gideyim daha sonra belki bir apartmanda kapıcılık yaparım. yada bir inşaatta amelelik yaparım..sağolsun MEB bakanımız Ömer Dinçer'de zaten böyle bir şey istiyor..öğretmenler başka iş bulsunlar diyor..bizimde bulabileceğimiz tek iş bunlar..biliyorum dersiniz şimdi "sen bilgisayarcısın..her yerde bilgisayar kullanılıyor, bilgisayar her alana girmiş..falanda filanda..hepsi faso fiso..her işletmen kendi akrabasını alıyor işe..benim çevremde hiç o işleri yapacak akraba yok..bana torpil yapacak hiç kimsem yok..zaten mezun olacağım üniversitede boş beleş okuttu bizi..oysa bu bölümü kazanırken pek çok sağlık mesleği geliyordu(Tıp vb hariç) ama işte eşeklik yaptım..keşke o alanları seçseydim..keşke...."mr3555' Alıntı:acelen ne hocam?durumunu bilmiyorum ama önce atan sonra askerlik yapsan daha uygun olur. 8)
Allah kolaylıklar versin kardeş... sen yine de hayata asılmayı bırakma bir yerden bir kapı açılır, hem hemen de pes etme bir gir kpss'ye sonucuna göre davran, a grubu meslekleri fln zorla, gençsin daha biraz çaba harca... çabuk havlu etmış gibisin...muratozdas' Alıntı:hocam biz BÖTE'liler için atanmak artık imkansız..çünkü Bilişim Teknolojileri dersi artık zerre kadar önemsenmiyor, kaldırılıyor..haliyle devletin bize ne ihtiyacı olacak ki..en azından askerliğe gideyim daha sonra belki bir apartmanda kapıcılık yaparım. yada bir inşaatta amelelik yaparım..sağolsun MEB bakanımız Ömer Dinçer'de zaten böyle bir şey istiyor..öğretmenler başka iş bulsunlar diyor..bizimde bulabileceğimiz tek iş bunlar..biliyorum dersiniz şimdi "sen bilgisayarcısın..her yerde bilgisayar kullanılıyor, bilgisayar her alana girmiş..falanda filanda..hepsi faso fiso..her işletmen kendi akrabasını alıyor işe..benim çevremde hiç o işleri yapacak akraba yok..bana torpil yapacak hiç kimsem yok..zaten mezun olacağım üniversitede boş beleş okuttu bizi..oysa bu bölümü kazanırken pek çok sağlık mesleği geliyordu(Tıp vb hariç) ama işte eşeklik yaptım..keşke o alanları seçseydim..keşke...."mr3555' Alıntı:acelen ne hocam?durumunu bilmiyorum ama önce atan sonra askerlik yapsan daha uygun olur. 8)
hocam doğru diyor... pes etmekyok :+1:sulu_man' Alıntı:Allah kolaylıklar versin kardeş... sen yine de hayata asılmayı bırakma bir yerden bir kapı açılır, hem hemen de pes etme bir gir kpss'ye sonucuna göre davran, a grubu meslekleri fln zorla, gençsin daha biraz çaba harca... çabuk havlu etmış gibisin...muratozdas' Alıntı:hocam biz BÖTE'liler için atanmak artık imkansız..çünkü Bilişim Teknolojileri dersi artık zerre kadar önemsenmiyor, kaldırılıyor..haliyle devletin bize ne ihtiyacı olacak ki..en azından askerliğe gideyim daha sonra belki bir apartmanda kapıcılık yaparım. yada bir inşaatta amelelik yaparım..sağolsun MEB bakanımız Ömer Dinçer'de zaten böyle bir şey istiyor..öğretmenler başka iş bulsunlar diyor..bizimde bulabileceğimiz tek iş bunlar..biliyorum dersiniz şimdi "sen bilgisayarcısın..her yerde bilgisayar kullanılıyor, bilgisayar her alana girmiş..falanda filanda..hepsi faso fiso..her işletmen kendi akrabasını alıyor işe..benim çevremde hiç o işleri yapacak akraba yok..bana torpil yapacak hiç kimsem yok..zaten mezun olacağım üniversitede boş beleş okuttu bizi..oysa bu bölümü kazanırken pek çok sağlık mesleği geliyordu(Tıp vb hariç) ama işte eşeklik yaptım..keşke o alanları seçseydim..keşke...."mr3555' Alıntı:acelen ne hocam?durumunu bilmiyorum ama önce atan sonra askerlik yapsan daha uygun olur. 8)
bende pes etmiyorum zaten..insallah mezun olur olmaz kısa dönem askerligimi yaparım..daha sonra tekrar öss'ye girer 2 yıllık saglık bolumune gırerım ınsallah zaten saglık artık en kesın is alanı..ama bu böte de zerre kadar umit yok hersey bombos hayalmıs bu böte'de.mr3555' Alıntı:hocam doğru diyor... pes etmekyok :+1:sulu_man' Alıntı:Allah kolaylıklar versin kardeş... sen yine de hayata asılmayı bırakma bir yerden bir kapı açılır, hem hemen de pes etme bir gir kpss'ye sonucuna göre davran, a grubu meslekleri fln zorla, gençsin daha biraz çaba harca... çabuk havlu etmış gibisin...muratozdas' Alıntı:hocam biz BÖTE'liler için atanmak artık imkansız..çünkü Bilişim Teknolojileri dersi artık zerre kadar önemsenmiyor, kaldırılıyor..haliyle devletin bize ne ihtiyacı olacak ki..en azından askerliğe gideyim daha sonra belki bir apartmanda kapıcılık yaparım. yada bir inşaatta amelelik yaparım..sağolsun MEB bakanımız Ömer Dinçer'de zaten böyle bir şey istiyor..öğretmenler başka iş bulsunlar diyor..bizimde bulabileceğimiz tek iş bunlar..biliyorum dersiniz şimdi "sen bilgisayarcısın..her yerde bilgisayar kullanılıyor, bilgisayar her alana girmiş..falanda filanda..hepsi faso fiso..her işletmen kendi akrabasını alıyor işe..benim çevremde hiç o işleri yapacak akraba yok..bana torpil yapacak hiç kimsem yok..zaten mezun olacağım üniversitede boş beleş okuttu bizi..oysa bu bölümü kazanırken pek çok sağlık mesleği geliyordu(Tıp vb hariç) ama işte eşeklik yaptım..keşke o alanları seçseydim..keşke...."mr3555' Alıntı:acelen ne hocam?durumunu bilmiyorum ama önce atan sonra askerlik yapsan daha uygun olur. 8)
uhaha: uhaha: uhaha:faky18' Alıntı:sen askerde çok dayak yersin ha!
lisans mezunu olunca , sonradan önlisans bitirsen bile önlisans diplomasını kullanamıyorsun diye biliyorum...muratozdas' Alıntı:bende pes etmiyorum zaten..insallah mezun olur olmaz kısa dönem askerligimi yaparım..daha sonra tekrar öss'ye girer 2 yıllık saglık bolumune gırerım ınsallah zaten saglık artık en kesın is alanı..ama bu böte de zerre kadar umit yok hersey bombos hayalmıs bu böte'de.
rohun' Alıntı:Askerde ilk zamanlar resimci varmı dediler biri atladı benim diye çocuğa duvar boyattılar . Anladın sen
hangı unv ustatmuratozdas' Alıntı:hocam biz BÖTE'liler için atanmak artık imkansız..çünkü Bilişim Teknolojileri dersi artık zerre kadar önemsenmiyor, kaldırılıyor..haliyle devletin bize ne ihtiyacı olacak ki..en azından askerliğe gideyim daha sonra belki bir apartmanda kapıcılık yaparım. yada bir inşaatta amelelik yaparım..sağolsun MEB bakanımız Ömer Dinçer'de zaten böyle bir şey istiyor..öğretmenler başka iş bulsunlar diyor..bizimde bulabileceğimiz tek iş bunlar..biliyorum dersiniz şimdi "sen bilgisayarcısın..her yerde bilgisayar kullanılıyor, bilgisayar her alana girmiş..falanda filanda..hepsi faso fiso..her işletmen kendi akrabasını alıyor işe..benim çevremde hiç o işleri yapacak akraba yok..bana torpil yapacak hiç kimsem yok..zaten mezun olacağım üniversitede boş beleş okuttu bizi..oysa bu bölümü kazanırken pek çok sağlık mesleği geliyordu(Tıp vb hariç) ama işte eşeklik yaptım..keşke o alanları seçseydim..keşke...."mr3555' Alıntı:acelen ne hocam?durumunu bilmiyorum ama önce atan sonra askerlik yapsan daha uygun olur. 8)
Rüzgara Karşı'' Alıntı:lisans mezunu olunca , sonradan önlisans bitirsen bile önlisans diplomasını kullanamıyorsun diye biliyorum...muratozdas' Alıntı:bende pes etmiyorum zaten..insallah mezun olur olmaz kısa dönem askerligimi yaparım..daha sonra tekrar öss'ye girer 2 yıllık saglık bolumune gırerım ınsallah zaten saglık artık en kesın is alanı..ama bu böte de zerre kadar umit yok hersey bombos hayalmıs bu böte'de.
??? araştırdın mı... dediğim gibi olmalımuratozdas' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:lisans mezunu olunca , sonradan önlisans bitirsen bile önlisans diplomasını kullanamıyorsun diye biliyorum...muratozdas' Alıntı:bende pes etmiyorum zaten..insallah mezun olur olmaz kısa dönem askerligimi yaparım..daha sonra tekrar öss'ye girer 2 yıllık saglık bolumune gırerım ınsallah zaten saglık artık en kesın is alanı..ama bu böte de zerre kadar umit yok hersey bombos hayalmıs bu böte'de.