arkadaşlar ben artık çıldırıcam..artık 10.yazışım filan herhalde millet ezberlemiştir ama tekrar yazıyorum..ne yapmam gerektiği konusunda fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum.. eylül ayında il içi tayinle geldiğim ortaokuldaki Bt sınıfı ilkokul binasına taşınmış 4+4+4 mevzusundan dolayı ortaokulda güya yer kalmamış,ben tayin isteyeceğim sırada müdür bana bunu söyledi, ama herhangi bir sorun olursa sınıfı tekrar alırız ortaokul binasına dedi..bu arada ortaokul kısmında idareci yok, ilkokulun müdürü var sadece başka idareci de yok. ben de tamam dedim 6 yıllık düzenimi bozdum kalktım geldim bu okula. içimde hep bu olaydan dolayı sıkıntılar vardı, sınıfımın ilkokulda olması, benim kendime okuluma ait hissedememem, ortaokul yan binada da olsa gidemiyorum sürekli. en büyük sorun da tenefüslerde sınıfı kullanmak isteyen ortaokul öğrencilerini sınıftan çıkartmak zorunda kalmak çünkü müdür tenefüslerde ilkokul binasında ortaokul öğrencisi görmek istemiyor. düşünün ya asıl ortaokul öğrencisine lazım bu sınıf ve gördüğünde yaka paça çıkarıyor çocukları. çıkışta gelsinler diyor..çıkışta okulda durmak zorunda değliim diyorum, en azından 3e kadar durucaksın 6 saat dersin var maaş karşılığını bile dolduramıyosun dedi..böyle bir zorunluluk var mı yanii 15 saat derse girme zorunluluğu?? neyse dersin zorunlu olması haberinden sonra bu sabah yine şansımı deniyim dedi..güzel güzel anlatıyorum bu sınıf ortaokula lazım diyorum, oraya tekrar taşınması lazım diyorum. yer yok diyor, halbuki şu an tekn tas öğretmeninin çalışmalarının konduğu depo gibi bi yer var orası sınıf yapılıp, bu sınıf da tekrar eski yerine alınabilir..yok müdür yardımcısı odası olucak filan diyor. yahu 1 senedir idarecisiz devam etmiş bi okul için gelip gelmeyeceği de belli olmayan müdür yardmcısı için oda ayrılıyor. yarın bir gün bu iki okul arasına duvar örüldüğünde ortaokul öğrencisi ders için nasıl gelecek Bt sınıfına?? ayrıca demirbaş olarak BT sınıfı ilkokulun sayılacakmış bu durumda okulumda BTR de olamıyorum ek ders yok bişey yok.. ben artık düşünmekten kafayı yicem..ben tayin isterken öyle dememiştiniz diyorum ortaokula tekrar taşırız demiştiniz diyorum onu da inkar etti, ben yalancı durumuna düştüm iyi mi..yahuu sabah sabah moralim bozuldu yine..bana bi akıl verin..milli eğitime gitsem bu işi çözebilir miyim sizce??