Beno Projeksiyon ayarları

Kodla Büyü
Projeksiyondan net görüntü alamıyorum. Bilgisayarın ve projeksiyonun çözünürlük ayarlarını karıştırdım.Ama değişen fazla bir şey yok.Ayrıca projeksiyonda video seyredemiyoruz.Yardım ederseniz sevinirim.

şu makinadan bende nasibimii aldım arkadaşş hala görüntüüyüü yansırmıyor bir türlüü sinyal verdiremedik hep yokkk ....

arkadaşlar anlamadığım bir neden dolayı projeksiyon çalışmıyordu.... 2 hafta geçti bir açayım dedim çalıştııı kafayı yemek içten değilll.. neysekii çalışıyorr yoksa laba birilerimi girdii :D

Benq Projeksiyon Yardım

Arkadaşlar sıkıntınız hakkında tam bilgi sahibi değilim fakat Benq projeksiyonları kapattığınız zaman kısa bir süre sonra açamazsınız. Çünkü lamba sıcakken tekrar yük verilmesi durumunda lambanın patlamısını önlemek için böyle bir önlem alınmış. Yanıp sönen ikaz ışığı sürekli yanmaya bayşladığında tekrar açabilirsiniz

BENQ Projeksiyon açıldıktan kısa bir süre siya beyaz şekilde donup kalıyor. varmı çaresi.

Ben olsam kimseye tavsiye etmem bu cihazı.

Re: Benq Projeksiyon Yardım

rutubator' Alıntı:
Arkadaşlar sıkıntınız hakkında tam bilgi sahibi değilim fakat Benq projeksiyonları kapattığınız zaman kısa bir süre sonra açamazsınız. Çünkü lamba sıcakken tekrar yük verilmesi durumunda lambanın patlamısını önlemek için böyle bir önlem alınmış. Yanıp sönen ikaz ışığı sürekli yanmaya bayşladığında tekrar açabilirsiniz
sorunum pc yi görmüyordu...kablolara baktım normal ayarlarına baktım herşeyy ii gibii duruyorduu ama şükür şuan çalışıyorr :)

özkan arkadaşımız benq projeskisyonun ayarları ile ilgili dosya gönderdi incele bence hocam

hocam;bizim cihazda entegreyi yaktı.özellikle taşınmasında çok dikkat edilmeli.
birde enerj,y, güç kaynağından almak gerekiyor.düşük veya yüksek voltajdan çok çabuk etkileniyor. :!:

Geri