benq mp 620 serisi projektörde şifre konulmuş ve unutulmuş..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hbar

Üye
benq mp 620 serisi projektörde şifre konulmuş ve unutulmuş..Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.daha önce başına bole bişe gelen varsa lütfen yardımcı olsun...basit bi şekilde servisle uğraşmadan şifreyi kırma yolu var mı.teknis servisten kaçınmamın sebebi MUş'ta çalışmamdandır.malum biraz sıkıntı var.şimdiden teşekkürler..

Hocam geçmiş olsun benimde böle bi sorunum olmuştu hatta şifreyi biz değil servis koymuş ama kise bilmiyor tabiki çok aradım taradım servisten yardım istedim nafile sounu nasıl mı çözdüm hergün geldiğimde kafadan birsürü şifre giriyodum bigün tesadüf eseri doğru şifreyi girdim 8)

yok canım deme ole hocam yaa:(
hocam kombinasyonu bile deli bişe yaa neyse bende ole mi yapsam acaba:)))))buyuk konusmıyayım ama atarım daha iyi saol kardeşim..:)

Hocam geçen gün bizim de başımıza geldi. Mavi bir ekranda çince yazılar ve dört tane boş kutu geliyordu. deneme yanılma yoluyla şifreyi bulduk.Denemeden başka çare yok hocam yahutta servise göndereceksiniz. Oda İstanbula göndermek gerekiyormuş. Aradığımıza öyle söylemişlerdi.

Arkadaşlar teşekkürler.gerçektende dediğiniz gbi yaptım ve buldum:))))ama ne bilim çok ilginç geldi bana:)))))

Geri