Benq projeksiyon çalışma sorunu

Kodla Büyü

blackstorm1510

Site Gezgini
Slm arkadaşlar.Benim okuldaki sınıfta Benq projeksiyon var.Normalde ana bilgisayarda kullanıyordum ve sorun yoktu ama projeksiyonu kendi laptopuma bağlayınca laptopu görmüyordu.Fn F4 tuş bileşeni normalde projeksiyona görüntüyü aktarmıyordu Ama ana bilgisyarda sorunsuz çaılşıyordu.Bugün ana bilgisayara format atmam gerekti ve artık ana bilgisayarıda görmüyor. Arkadfaşlar bu problemi nasıl halledebilirim?

hocam 1. si kabloları doğru yerlere taktığına emin ol ve tarama kısmını auto ya al... ikincisi bilgisayarın ekran kartı kısmında görüntü ayarlar kısmı var oradan bilgisayarın ekran kartı üzerinden ayarlamalarını tam olarak yapmaya çalış o zaman bir problem çıkmaz..klonlama yöntemini kullan iki ekran içinde...

hocam ekran kartı driverlarının yüklemesiyle olabilir.yüklemiş olduğunuz ekran kartı driverını kontrol edin orjinal driverını denerseniz daha iyi olur.

yaka' Alıntı:
hocam 1. si kabloları doğru yerlere taktığına emin ol ve tarama kısmını auto ya al... ikincisi bilgisayarın ekran kartı kısmında görüntü ayarlar kısmı var oradan bilgisayarın ekran kartı üzerinden ayarlamalarını tam olarak yapmaya çalış o zaman bir problem çıkmaz..klonlama yöntemini kullan iki ekran içinde...
hocam kabloları hiç oynatmadım formattan önceki gibi.Ekran kartı kısmı dediğin özellikler ayarlardan girilen yerse onada baktım. 2 ekran olarak görülüyor.Klonlama yöntemi nedir onu bilmiyorum tek onu denemedim.Nasıl yapıldığını anlatabilir misin?

Geri