BENQ projeksiyon acil yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pakers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pakers

Aktif Üye
sınıflarımızda benq projeksiyon var.bir gün önce laptop bağlayıp sunum yapmalarını sağladım.fakat bugün projeksiyon da görüntü alamıyorum.üstelik girdiğim üç sınıfta aynı sorunu yaşadım sinyal yok - composite yazıyor bir türlü çözemedim yardımcı olurmusunuz

neleri denediğinizi yazarsanız arkadaşlar daha kolay yardımcı olabilirler
benim aklıma ilk gelen şey kabloyu bağladıktan sonra bilgisayarı açarak denemek

Hocam FN+ F8 ya da FN+ F6 ya basıp deneyin. F9 da olabilir. her bilgisayarda aynı olmuyor. Kablolarda sorun yoksa bu şekilde görüntü sağlayabilirsiniz umarım. Son olarak bazen projeksiyon cihazlarının kabloları yanlış bağlanıyor, VİDEO girişinde olmaması lazım. Bu dönem projeksiyon temizliği yaptım ve takılırken yanlarında değildim." Projeksiyon cihazına görüntü gelmiyor" sebebiyle çağrıldığımda kablonun video çıkışına takıldığını gördüm. Bilginize.

3 tane laptopla denedim. fn+f8 , grafik ayarlarından,kişiselleştirmeden girdim kablo bağlantılarıda doğru takılı.

projeksiyonlarla ancak fırsat bulup ilgilenebildim. toshiba satelline marka laptop garfik seçeneklerinden-- çıkış -- monitör dizüstü intel dual displayclon genişletilmiş masaüstü , grafik özelliklerini görüntü özelliklerini hepsini denedim.kabloları kontrol ettim fakat projeksiyona görüntü alamıyorum

Hocam bazı laptoplarda bu sıkıntı var geçen yıl ben çok uğraştım ama sorunu çözemedim ne yazıkki Fujitsu Siemens marka laptoplardan projeksiyona görüntü alamadım...

ifadelerinize bakılırsa kablo problemi o.lsa gerek kabloyu değiştirip deneseniz.fn+ fonksiyon tuşlarının tümünü deneyin hangisinde belli olmuyor şu anda bende f4 mesela.ben sık okul değiştirdiğimden her pc de ayrı olabildiğini gördüm.

Geri