benq projeksiyonda .wmv göstermiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zkz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam bir şey hnatırlıyorum ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum yinede bir deneyin belki çalışır,
öncelikle windowstan kaynaklanan bir sorun bunun için şunu yapın, bilgisayarım, özellikler, gelişmiş, performans en iyi görünüm için ayarlayı seçip bir deneyin ben bu şekilde bir sorun çözdüğümü hatırlıyorum haber verirseniz sevinirim çalışıp çalışmadığını.

hocam kusura bakmayın artık bildiğim buydu, başka bir şey daha var da hatırlayamadım bir daha bakayım.

aynı sorun bende de var
Masa üstüne sağ tıkla
NVİDİA Display
Analog seçeneğini birinci sıraya getir
yani monitörü 2 sırada görsün.
bu sefer de monitörde görünmeyecek ama
projeksiyon çalışacaktır.
kolay gelsin.

Masaüstüne sağ tıklayın ekran kartı ayarlarından ikili monitörü seçin.

Media Player'da (sürüm 11) diğer sürümlerde de benzer ayar var fakat aramanız gerekebilir;

Araçlar > Seçenekler > Performans tabından Gelişmiş Düğmesine tıklayın.

Oradan Üst üste bindirmeyi kullan ayarını değiştirin.

veya

Denetim Masası > Görüntü Özellikleri > Ayarlar tabından

Gelişmiş Düğmesini tıklayın

Sorun gider tabından Donanım İvmesini kademe kademe düşürerek deneyin.

arkadaşlar projeksiyonda her türlü görüntü var ama, .wmv uzantılı movie maker videoları sadece açılmıyor. bu daha önce diğer okullardaki benq projeksiyonlarda da böyleydi. Acaba projeksiyon özellikleri .wmv yi göstermiyor olarak mı ayarlanmıştır? başka ne olabilir ki??? Tüm programlarda da aksi gibi hep movie maker videoları kullanılıyooor :(

projeksiyon görüntü ayarlarından video seçeneğinin aktif hale getirilmesi lazım.
lamba ömründen tasarruf için yapılmış bişi bu sanırım

Hocam dediklerimi denediniz mi? Daha önce aynı sorundan bahseden arkadaşlar söylediğim yöntemle çözmüşlerdi.

yasarcan hocamın dediğini ilk defa duyuyorum; var mı böyle bir ayar? Bir kontrol edin, varsa biz de öğrenelim.

Geri