BENQ scanner 5000 win7 driver

Kodla Büyü

meccal14

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar elinde benq scanner 5000 tarayıcı için windows 7 uyumlu driveri olan varmı? paylaşabilirmisiniz? teşekkürler

meccal14' Alıntı:
arkadaşlar elinde benq scanner 5000 tarayıcı için windows 7 uyumlu driveri olan varmı? paylaşabilirmisiniz? teşekkürler

hocam driver bulduysanız banada gönderebilirmisiniz.

arkadaşlar bende xp için olan driver var ama win 7 de çalışmıyor elinde win7 için driver olan paylaşabilir mi acaba???

hocam bende çok aradım ama bulamadım xp driveri da tanımadı. sonuç: xp olan makinaya bağladım benq yu :roll:

benq5000 scanneri win 7 yüklü laptop a yükleyemedim. xp sürücüsünü buldum netten ancak olmadı. yükleyebilen bir arkadaş varsa sürücüyü buraya yükleyebilir mi yada link verebilir mi ?

ben yıllardır arıyorum hocam halen bulamadım. 5 okul gezdim hepsindede experle gelen benq tarayıcının win7 sürücüsünü bulamadım kimsede sürücuyu paylaşmadı. 8)

eee napacaz şimdi koskaca benq nun sitesinde bile yok, bu tarayıcıyı win7 de kullanan kimsecikler yokmu?

bi driveri bulamadım ya, kaldırdım tarayıcı masamdan, adam üretmiş destek vermiyor :-1:

cd si yokki olsa bile win 7 o zamanlar olmadıgından driveri yoktur, xp driveri var netten buldugum o da olmadı bende.

Geri