BEP Plan Hazırlama Uygulaması

Kodla Büyü

aydinhasan

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Geçen yıl eksikliğini gördüğümüz ve boş zamanlarımızda Erbaa RAM ile hazırlamış olduğumuz uygulamamızı uzun süredir buraya yazmak istiyordum ve yeni fırsat bulup yazıyorum.
Sisteme Bilişim Teknolojileri alan dersleri ve diğer meslek dersleri isteğe göre eklenmeye devam edecektir. İhtiyaç duyduğunuz ve listede bulamadığınız derslerin yıllık planlarını sitede ki mail adresine atarak dersin eklenmesini sağlayabilirsiniz. Sağolsun Erbaa RAM bunun için bir ekip oluşturdu ve gelen planları uygun formata çevirip sisteme giriyorlar. Fazla uzatmıyım, kullanışı kolay ve ilk sayfasında gerekli açıklamalar mevcut.

http://bep.yazilimgrubu.com/
http://www.bepplanhazirla.com/

İyi çalışmalar.

Elinize sağlık teşekkürler...

İlk gözüme çarpan dersler Temel Elektronik ve Ölçme, Açık Kaynak İşletim Sistemleri, Nesne Tabanlı Programlama. Bunlar eklenirse çok iyi olur...

parssan' Alıntı:
sürekli yayında kalır mı acaba...

Allah dan bir aksilik olmazsa bundan sonra sürekli yayında olacaktır.

dedekorkutt' Alıntı:
hocamgirişleri nasıl yapacağız.kullanıcı adı şifre nasıl alacağız.TWŞWKKÜRLER

Hocam direk plan oluştur düğmesine basarak plan oluşturma işlemine başlayabilirsiniz. Kullanıcı adı yada şifreye gerek yoktur.

Arkadaşlar yazdığınız dersleri iletiyorum. Eklendiğinde tekrar buradan bildireceğim.

Çok güzel birde plan zerinde öğrencinin var olan performans düzeyini belirtebilecegimiz bir alan olsaydı daha güzel olacaktı. Emeginize saglık.

cagancagan' Alıntı:
Çok güzel birde plan zerinde öğrencinin var olan performans düzeyini belirtebilecegimiz bir alan olsaydı daha güzel olacaktı. Emeginize saglık.
Hocam, plan aşama aşama oluşturuluyor. Plana dahil edilebilecek uzun dönemli amaçlar seçildikten sonra (Aşama 3), seçilen uzun dönemli amaç için kısa dönemli amaçların değerlendirmesini yapıyorsunuz (Aşama 4 = Amaçlar Seçim Ekranı). Örn:Hiç yapamaz, kısmen yapar, çoğunlukla yapar, bağımsız yapar gibi. Bu aşamada çoğunlukla yapar ve bağımsız yapar dedikleriniz plan oluşturma ekranında karşınıza gelmez.

İyi çalışmalar.

Geri