BEP'e uygun planı olan var mı ?

Kodla Büyü

tucker boi

Site Gezgini
arkadaşlar gecen öğretim yılının son haftasında BEP yani bireyselleştirilmiş eğitim programı semineri aldık .. öğrenme güçlüğü çeken öğrencilere uygulanacak olan planlar bu yılki teftişlerin ilk bakılacağı kısım .. bununla ilgili çalışması olan var mı ? öğrencinin bilişim teknolojilerinin temel yeteneklerinden hangilerini yapabildiğine ait bir test örneği ya da uygulama örneği olan var mı ? ya da bu test için neler uygun olabilir ? örneğin mouse kullanabilme .. klavye kullanımı .. bilgisayarı uygun bir şekilde acıp kapatabilme .. vs vs vs

Arkadaşlar eger istersenız bilişim teknolojılerı dersi dısında hazırladığım bır bep örnegi gönderebilirim... Zaten o plana bakarak hemen bır bep hazırlayabilirsiniz... İsterseniz tabiki... Ben bu konuda her konuda yardıma açığım neler yapılacagını detaylı bir şekilde anlatabilirim... Özel egitimciyim...

Hocam çok iyi olur.Bizimle bilgilerinizi evraklarınızı paylaşırsanız çok seviniriz.Teşekkürler şimdiden

cagancagan' Alıntı:
Arkadaşlar eger istersenız bilişim teknolojılerı dersi dısında hazırladığım bır bep örnegi gönderebilirim... Zaten o plana bakarak hemen bır bep hazırlayabilirsiniz... İsterseniz tabiki... Ben bu konuda her konuda yardıma açığım neler yapılacagını detaylı bir şekilde anlatabilirim... Özel egitimciyim...

Merhabalar sayın hocam...Madem özel eğitimcisiniz ve ilgili konuda bizleri bilgilendirmek istiyorsunuz ki birçok arkadaşın konu hakkında
( plan hazırlama da bile) eksiklerinin çok olduğu kanısındayım.Ki ben de öyleyim.Bizlere ne gibi yardımlar da bulunabilirsiniz.Daha doğrusu BEP li öğrencilere örnekler ve onlar için örnek ders planı ya da yıllık plan bazında neler yapılabileceğini somut örneklerle açıklayabilir misiniz ?

cagancagan' Alıntı:
okulumda bep planı istediler bu yıl. iletinizi okudum .anlatabilrseniz sevinirim

bizde var kaynaştırma öğrencileri ya
benim de hazırlamam lazım
off daha zümre yıllık plan hazırlamadım :(

Geri