Merhabalar Arkadaşlar,
bu kesinlikle sitede yer alan saadet zinciri tarzı bişey değil tamamen kendi çalışmalarım,
Kendi yapmış olduğum yazılım olan özellikle okul kütüphane programı için
illerde bayilik yapabilecek arkadaşlar arıyorum.
Ben artık tek başıma hem kodlama hem destek hemde diğer konularda yetemiyorum,
özellikle kendi bölgesinde okullarla irtibatı iyi olan arkadaşlar için veya yeni başlayacaklar içinde
önemli bir gelir kaynağı olabilir,
yapılacak iş son derece kolaydır,
progamın örneli tüm yardım dökümanları web sitemde mevcut olup programa online entegredir F1 tuşuna basıldığında ilgili ekranın yardımına gider,
program güncellemeleri otomatik alır,
herhangi bir problem olduğunda web sitesindeki hata talep formu ile hataları alıp düzeltip güncelleme olarak otomatik düzeltiyorum,
kısaca bu işi yapacak olanın ekstra bir zahmete girmesine gerek yok,
isterlerse kendileri barkod, yazıcı gibi cihazlarıda kombine ederek programla birlikte kurumlara teklif edebilirler.
ilgili arkadaşlar pm atarlarsa diğer detayları kendilerine iletebilirim.
bu kesinlikle sitede yer alan saadet zinciri tarzı bişey değil tamamen kendi çalışmalarım,
Kendi yapmış olduğum yazılım olan özellikle okul kütüphane programı için
illerde bayilik yapabilecek arkadaşlar arıyorum.
Ben artık tek başıma hem kodlama hem destek hemde diğer konularda yetemiyorum,
özellikle kendi bölgesinde okullarla irtibatı iyi olan arkadaşlar için veya yeni başlayacaklar içinde
önemli bir gelir kaynağı olabilir,
yapılacak iş son derece kolaydır,
progamın örneli tüm yardım dökümanları web sitemde mevcut olup programa online entegredir F1 tuşuna basıldığında ilgili ekranın yardımına gider,
program güncellemeleri otomatik alır,
herhangi bir problem olduğunda web sitesindeki hata talep formu ile hataları alıp düzeltip güncelleme olarak otomatik düzeltiyorum,
kısaca bu işi yapacak olanın ekstra bir zahmete girmesine gerek yok,
isterlerse kendileri barkod, yazıcı gibi cihazlarıda kombine ederek programla birlikte kurumlara teklif edebilirler.
ilgili arkadaşlar pm atarlarsa diğer detayları kendilerine iletebilirim.