beter olsunlar

Kodla Büyü

alemitu

Aktif Üye
Bizleri kansız idarecilerle uğraşmak zorunda bırakan, norm fazlası yapıp okul okul dolaştıran zihniyeti Allah bildiği gibi yapsın. Bir çok okul dolaştım formatöre bakılan göz "1.idarenin hizmetkarı
2.Angarya işlerin yükleneceği insan
3,herşeyi bilen adam
4.tamirci
5.lüzumsuz dersin hocası ....
daha neler, kötü olmak işten değil ama arkadaşlar nereye kadar? İstiyorum ki artık teknoloji tasarımı istermisin deselerde hemen alan değiştirsem.
bölümümden, bu işten çok soğudum.

Aynen bende bu işten kurtulmak istiyorum. Tamirci olmak isteyende çok adam var nasılsa alsınlar tepe tepe kullansınlar yeterki bizi rahat bıraksınlar.

Bugün hizmetli, dijital panoya anasınıfı öğretmeninin doğum gününü niye girmedin diye bana fırça attı :D

Arkadaşlar, sizler meyve veren ağaçlarsınız. Bir başka dersin öğretmeninin bazen tek yeteneği o derse hocalık yapmakken bizim alanımızdaki arkadaşlar bu gün konko cumhuriyetine gitse bize orada bile ekmek var. Susmak ve sineye çekmek koşullar da bunu gerektiriyorsa en alimce protesto olabilir. Benim size tavsiyem web üzerinden bir hizmet geliştirmeye çalışın, yeteneklerinizin bir listesini yapın ve işe koyulun. Yarın bu işe başlamak için bir gün daha geç kalmış sayılırsınız. Google yaşlanan domainlere fazlaca değer veriyor. bu gün bir iş başlatırsanız yarın öbürsü gün bundan da ekmek yiyebilirsiniz. O zamana kadar dayanın elbette güzel günler gelecektir. Eğer bu mesajı okuyarak işe girişen olursa benimle paylaşsın güzel bir anı olur :)))

Sevgiler
Engin YILMAZ

7. yılımda 2.5 ay önce ilk defa formatörlüğe başladım 31 aralıkta da bitiriyorum. Derse girip çıkarken iyiydi, şimdi müdürde ayrı bir havalar, aklı sıra denetime gelen eğiticide ayrı bir havalar, sanki 15 saat ekdersi lütfediyorlarmış gibi. Artık napalım ham maaş ile devam. Zorunlu formatörlerden de canlarına tak edenler varsa arasınlar eğiticilerini formatörlüğünü iptal ettirsin. Denecek fazla bir şey yok. Allah herkese sabır versin.

4.-5. sınıf öğretmenleri haftada 17 saat derse giriyorlar. Bu dersin 4 saati serbest etkinlikler. İşleri bitince çekip gidiyorlar diyelim ikili eğitim yapılan bir okuldasınız öğretmenin o gün 2 saat dersi var sabah 8 de geliyor 10 da çıkıyor ve tam saat (30) ücretini alıyor.İdarede bunu görmezden geliyor. Zaten onlara yaptıracakları bir işte olmuyor. Bunca sınıf öğretmeni varken neden 8-5 mesaide okula kapaklı BT formatör öğretmenleri iş yapmıyormuş gibi dikkat çekiyor bunu bir türlü anlayamıyorum.

alemitu' Alıntı:
Bizleri kansız idarecilerle uğraşmak zorunda bırakan, norm fazlası yapıp okul okul dolaştıran zihniyeti Allah bildiği gibi yapsın. Bir çok okul dolaştım formatöre bakılan göz "1.idarenin hizmetkarı
3,herşeyi bilen adam
4.tamirci
daha neler, kötü olmak işten değil ama arkadaşlar nereye kadar? İstiyorum ki artık teknoloji tasarımı istermisin deselerde hemen alan değiştirsem.
:alkis:

Gün içerisinde karşılaşınca selam vermeyen, "nasılsın" yerine "ne yapıyorsun" diye cümleye başlayan yeterince arkadaş var saol hocam.

alemitu' Alıntı:
3,herşeyi bilen adam
4.tamirci

Hocam sayın bakanlarımıza hükümetimize eğitim poltikamıza laf söyleme banlanırsın. Mesaj sayıma bak niye bunları söylediğimi anlarsın.

her insan kendi değerini kendisi belirler. Bir arkadaş hizmetli fırça atmış yazıyor, o zaman suç onda değil sende, kusurada bakma, kendini o seviyeye düşürmeyeceksin. ben yaşanılan hiç bir sorunla karşılaşmıyorum, önce insan kendi değerini bilecek

Geri