beyaz eşya tavsiye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatsan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fatsan

Site Gezgini
arkadaşlar yakında düğün yapacam. yalnız beyaz eşya konusunda kararsız kaldım
tecrübeli arkadaşlar hangi markayı tavsiye edersiniz.

bosch iyidir biz çok memnunuz. serviside çok iyi boschun. insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim slagonını yaşatıyorlar. siemens bosch fabrikasından çıkıyor zaten. samsung pazara yeni giriyor. özellik fiyat performansını iyi diyorlar.

ben arçelik aldım hiç memnun değilim. 1 senede sıfır buzdolabı 3 kez motor değişti.

her_dem' Alıntı:
bosch iyidir biz çok memnunuz. serviside çok iyi boschun. insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim slagonını yaşatıyorlar. siemens bosch fabrikasından çıkıyor zaten. samsung pazara yeni giriyor. özellik fiyat performansını iyi diyorlar.
:+1:

arçelik alma yeter hocam. Vestel mi? Evet arçelikten kaliteli değil, arçelikten kalitesiz de değil, ama en azından arçelikten ucuz.

Eğer Bosh alacaksan ithal ürünlerini al, yerli ürünlerinde çok problemler çıkıyor. Arçelik de, en küçük bir ilçede dahi yetkili servisini bulubiliyorsun. Hangi markayı alırsan al sonuçta hepsi eletronik ürün. Bozulmayacak diye bir şart-koşul yok. Ben mesela buzdolabını Vestel, çamaşır makinesini de Arçelik aldım. Eşim çok memnun. :+1: :++:

Geri