merhaba arkadaşlar 2. dönemden itibaren 5 sınıfım çoğunu beyazpano ya üye yaptım hala da üye olmayanşlar oluyo
çok sevdiler ama bu iki 3 haftadır günceleme yapamıyorum etkinlik veremiyorum
başlık yazıp gerekli açıklamaları yazıp gerekenleri yaptıkan sonra ders/sınıf seç düğmesinde hiç sınıf görünmüyo
derrs/sınıf da seçemeyince ne güncelleme yapabiliyom ne etkinlik verebiliyom
ilk açtığımda güncelleme yapabiliyodum yani gerekli alanları doldurduktan sonra ders/sınıf seç kısmında tanımladığım sınıflar çıkıyodum istediğimi tıklıyodum oluyodu şuanda ders/sınıf seç düğmesine tıklayınca sadece pencere açılıyo
ama sınıf seçemiyom
tarayıcı sorunudur dedim chore mozilla da denedim aynı sorun
iletişim bölümüne yazdım geri dönen olmadı
hevesimiz kursağımızda kalmasın böyle bir sorun yaşayan oldumu çözümü bilen varmı
edmodo sitesini ingilizce çocuklar zorlanır diye beyazpano yu seçmiştim oda bana arıza verdi umarım hallolur yani vardır
çocuklara okadar anons ettim girin üye olun ordan ders yapcaz diye şimdi bişey yapamıyom((
Hatam oluşturduğum derslei arşivle demişim
derslerdeki arşivle öğesini kaldırınca kaydet dedimve sorun çözüldü
çok sevdiler ama bu iki 3 haftadır günceleme yapamıyorum etkinlik veremiyorum
başlık yazıp gerekli açıklamaları yazıp gerekenleri yaptıkan sonra ders/sınıf seç düğmesinde hiç sınıf görünmüyo
derrs/sınıf da seçemeyince ne güncelleme yapabiliyom ne etkinlik verebiliyom
ilk açtığımda güncelleme yapabiliyodum yani gerekli alanları doldurduktan sonra ders/sınıf seç kısmında tanımladığım sınıflar çıkıyodum istediğimi tıklıyodum oluyodu şuanda ders/sınıf seç düğmesine tıklayınca sadece pencere açılıyo
ama sınıf seçemiyom
tarayıcı sorunudur dedim chore mozilla da denedim aynı sorun
iletişim bölümüne yazdım geri dönen olmadı
hevesimiz kursağımızda kalmasın böyle bir sorun yaşayan oldumu çözümü bilen varmı
edmodo sitesini ingilizce çocuklar zorlanır diye beyazpano yu seçmiştim oda bana arıza verdi umarım hallolur yani vardır
çocuklara okadar anons ettim girin üye olun ordan ders yapcaz diye şimdi bişey yapamıyom((
Hatam oluşturduğum derslei arşivle demişim
derslerdeki arşivle öğesini kaldırınca kaydet dedimve sorun çözüldü