beyazpano da güncelleme yapamıyorum ÇÖZÜLDÜ!!!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sarix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sarix

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar 2. dönemden itibaren 5 sınıfım çoğunu beyazpano ya üye yaptım hala da üye olmayanşlar oluyo
çok sevdiler ama bu iki 3 haftadır günceleme yapamıyorum etkinlik veremiyorum
başlık yazıp gerekli açıklamaları yazıp gerekenleri yaptıkan sonra ders/sınıf seç düğmesinde hiç sınıf görünmüyo
derrs/sınıf da seçemeyince ne güncelleme yapabiliyom ne etkinlik verebiliyom
ilk açtığımda güncelleme yapabiliyodum yani gerekli alanları doldurduktan sonra ders/sınıf seç kısmında tanımladığım sınıflar çıkıyodum istediğimi tıklıyodum oluyodu şuanda ders/sınıf seç düğmesine tıklayınca sadece pencere açılıyo
ama sınıf seçemiyom
tarayıcı sorunudur dedim chore mozilla da denedim aynı sorun
iletişim bölümüne yazdım geri dönen olmadı
hevesimiz kursağımızda kalmasın böyle bir sorun yaşayan oldumu çözümü bilen varmı

edmodo sitesini ingilizce çocuklar zorlanır diye beyazpano yu seçmiştim oda bana arıza verdi umarım hallolur yani vardır
çocuklara okadar anons ettim girin üye olun ordan ders yapcaz diye şimdi bişey yapamıyom:(((

Hatam oluşturduğum derslei arşivle demişim
derslerdeki arşivle öğesini kaldırınca kaydet dedimve sorun çözüldü

Re: beyazpano da güncelleme yapamıyorum

daha önce oluşturduğun sınıf silinmiştir hocam, tekrardan ders oluştur.

sınıflarım duruyo var

Ekli dosyalar

• 2014-03-06 10-34-24 Ekran görüntüsü.png
    2014-03-06 10-34-24 Ekran görüntüsü.png
    8.6 KB · Görüntüleme: 1,303

buda oluşturduğum derslerin görüntüsü

Ekli dosyalar

• 2014-03-06 10-49-26 Ekran görüntüsü.png
    2014-03-06 10-49-26 Ekran görüntüsü.png
    14.3 KB · Görüntüleme: 1,299

beyazpano bazen hata veriyor hocam, bana da geçen dönem sıkıntı çıkarmıstı, 1-2 gün önce felan sorun yoktu, geçicidir sanırım düzelir.

benden sonra bizim okulun ing öğretmeni de kullanmaya başlamış
öğrenciler üye olamadıklarını söylediler
arada sapıtıyo beyazpano galiba :/

bende bekledim sorun kısa sürelikdir diye düşündüm
2-3 haftadır sorun düzelmiyo ve beklemekden sıkıldım
güncelleme yapamayınca ben ne yapayım beyazpanoyu kullanamıyom vesselam

bende iki istekte bulundum, geri dönene yoook.
öğrenciler kendi aralarında mesajlaşabiliyorlar. (biz bunu göremiyoruz) bunun kapatılma kontrolünün eklenmesi yönünde.
sosyal medyaya çeviren var gibi.
argo kullanım yapanlar var.
size de mantıklı geliyorsa bu isteklerde bulunalım.

muabote' Alıntı:
öğrenciler kendi aralarında mesajlaşabiliyorlar. (biz bunu göremiyoruz) bunun kapatılma kontrolünün eklenmesi yönünde.
bende çocuklar birbirine mesaj atamıyor. genel konulara yazabiliyorlar sadece.

hastasıyız dede' Alıntı:
muabote' Alıntı:
bende çocuklar birbirine mesaj atamıyor. genel konulara yazabiliyorlar sadece.

Arkadaş olarak ekleyip mesaj atabiliyorlar.
Bir öğrencinin hesabından deneyin hocam. belki size söylemiyorlardır. bizim öğrenciler abarttı.
Ve bu mesajları öğretmen göremiyor.

ayrı bir eposta hesabı ile kendimi öğrenci olarak kaydettim arkadaş olarak eklediğim bir öğrenciye mesaj göndermek istedim gönderemedim.

hastasıyız dede' Alıntı:
ayrı bir eposta hesabı ile kendimi öğrenci olarak kaydettim arkadaş olarak eklediğim bir öğrenciye mesaj göndermek istedim gönderemedim.

Enterasan. bizdekilerde nasıl oluyor.
Ayarı mı var hocam, biliyormusunuz.

beyaz panonun kurallarını okudum biraz oradada sadece eğitmen ile mesajlaşılabileceği yazıyordu. hakkaten öğrenci üyeliğimden mesaj yazdığımda alıcı kısmında sadece kendi eğitmen üyeliğimi görebiliyorum. bu konuyu beyaz panoya eposta ile sordum 1 ay oldu hala dönmediler, bizim çocuklarda özel mesaj gönderememekten şikayetçi.

sanırım çözdüm arkadaşlar, eğer derslerden sınıflarına girmişler ise birbirlerine kişisel mesaj atamıyorlar, ancak hiç dersler bölümüne girmeden anasayfadan mesajlar bölümüne girmişlerse kişisel mesaj atabiliyorlar.

hastasıyız dede' Alıntı:
sanırım çözdüm arkadaşlar, eğer derslerden sınıflarına girmişler ise birbirlerine kişisel mesaj atamıyorlar, ancak hiç dersler bölümüne girmeden anasayfadan mesajlar bölümüne girmişlerse kişisel mesaj atabiliyorlar.

hocam süpersin.
bende 2 üye oluşturup deniyordum.
çözüm ne yapabiliriz.
mesajlaşma kapanması isabetli olur. yukarda da bahsettiğim gibi amaç dışı kullanıyorlar.

hastasıyız dede' Alıntı:
beyaz panonun kurallarını okudum biraz oradada sadece eğitmen ile mesajlaşılabileceği yazıyordu. hakkaten öğrenci üyeliğimden mesaj yazdığımda alıcı kısmında sadece kendi eğitmen üyeliğimi görebiliyorum. bu konuyu beyaz panoya eposta ile sordum 1 ay oldu hala dönmediler, bizim çocuklarda özel mesaj gönderememekten şikayetçi.
Ben bu konuda beyazpano yönetimiyle görüştüm. Öğretmenlerden gelen yoğun istek üzerine öğrenciler arası mesajlaşmayı iptal etmişler.
Sadece eğitmenlerine mesaj atabiliyorlar.

ben kişisel mesaj yollayabilmelerinden tarafım. onlar eğri kullansın biz düzeltelim, işimiz bu değil mi?

hocam benim fikrim kişisel mesaj olmamalı. bu siteye biz yönlendirdik. facebook gibi sosyal medyaya burayı çevirmemeliler.
Gönderdikleri mesajları da göremiyoruz. Sıkıntı burdan kaynaklanıyor. Ne yaptıklarını bilmediğimiz için nasıl müdahale edeceğiz.
İşte buton olsa siz aktif yaparsınız ben pasif :D

Benim birde şöyle önerim olmuştu. Cevap yazmadıkları için olacak mı bilemiyorum.
Sınıfın ödevlerini toplu indirme.
Sonuçta 5-6 larda zorunlu ders oldu ve ders içi ödevler verip buradan topluyoruz.
bilgisayarımıza arşivleme noktasında kolaylık olur diye. Öğrenci bazlı ve sınıf bazlı olabilir.
Size de mantıklı geliyorsa bu konuda mesaj yollarsak belki dikkate alırlar.

Adamların hakkını yemişim cevap yazmıyorlar diye.
bugün mail gelmiş mesajlaşma kapatılmış diye

muabote' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:

hocam süpersin.
bende 2 üye oluşturup deniyordum.
çözüm ne yapabiliriz.
mesajlaşma kapanması isabetli olur. yukarda da bahsettiğim gibi amaç dışı kullanıyorlar.
yok hocam ya yanlış deneme yapmışım eğitmen hesabı ile denemişim yanlışlıkla az önce öğrenci hesabımla denedim olmadı eğitmen dışında birbiri ile mesajlaşamıyor çocuklar, dediğin gibi keşke buton koysalardı. :?

hastasıyız dede' Alıntı:
bunu öğrenmesin bizimkiler
birbirimize mesaj atamyıyoruz diye başımın etini yediler
:sleep:

Peki deneme olarak öğrenci hesabı açtım. Kendi hesabıma arkadaşlık teklifi gönderemiyorum. Bu özelliği mi kaldırmışlar, yoksa benim ayarlarda mı sorun var.

muabote' Alıntı:
Benim birde şöyle önerim olmuştu. Cevap yazmadıkları için olacak mı bilemiyorum.
Sınıfın ödevlerini toplu indirme.
Sonuçta 5-6 larda zorunlu ders oldu ve ders içi ödevler verip buradan topluyoruz.
bilgisayarımıza arşivleme noktasında kolaylık olur diye. Öğrenci bazlı ve sınıf bazlı olabilir.
Size de mantıklı geliyorsa bu konuda mesaj yollarsak belki dikkate alırlar.

:+1: evet bazen tek tek indirmek çok sıkıcı oluyor

Geri