Bi acil yardım lütfen...

Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
3- Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatı ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarında geçici olarak görevlendirilen öğretmenlerden 15 Eylül 2014 tarihine kadar kadrolarının bulunduğu eğitim kurumuna döneceklerini beyan edenler, yer değiştirme isteğinde bulunabileceklerdir. Bunlardan en geç 15 Eylül 2014 tarihi itibarıyla atandıkları eğitim kurumunda göreve başlamayanların atamaları iptal edilecektir.

maddesi tam olarak ne demek? 2. il dışı atamada bu madde var bunun anlamı 15 eylül e kadar ataması olup göreve başlamayanların tayini iptal mi? Geçici görevlendirme dediği tam olarak ne?

eylül dönemi il dışı iptal hakkı var mı? Durum karı koca ikimizde farklı ilçelere atandık!

Bir okulda öğretmenken merkez veya il ilçe milli eğitimlerde geçici görevlendirme ile çalışıpta tayin isteyenleri kapsıyor. Bu maddeye göre buralarda merkez ya da taşra teşkilatına geçici görevlendirme ile gidenler tayin isteyebilmesi için 15 eylüle kadar okullarına döneceklerini beyan etmişlerdi, eğer 15 eylüle kadarda okullarına dönmezler tayinleri iptal olmuş oluyor.

Geri