bi sorum olacak....

Kodla Büyü

baysukru

Aktif Üye
Arkadaşlar bir kaç gündür formatörlüklerin iptali ile ilgili haberler paylaşıyorsunuz...Tokatta formatörlük başvuruları başladı..Ben meslek lisesindeyim bölüm yok ders fazla olamdığından bu yıl ilk kez başvurmak istiyorum ama kararsızım.Şimdi başvurum atıyorm aralık ayında iptal olabilir mi?Yani görevlenirme yapıldıktan sonra en kötü ihtimalle 1.dönem sonuna kadar devam edermi?
Bunu neden soruyorum.ikilemde kaldım,okulumda maximum 25 saat ders çıkarabilirim.İkinci bir okulla 35 saate kadar olabilir.(ama kesin değil tabi).Sizce formatörlüğe başvurmalımıyım.Yoksa büyük bir risk midir sizce?
Ders seçimleri yapıldıktan sonra görevlendirme olurda iptal olursa tabiri caizse ortada kalırmıyız..:))

hocam bölüm yoksa okulda başvurunu yap sıkıntı olmaz zaten ankaranın kendisi görevlendirme yapıyor ora yapıyorsa hiç sorun olmaz ve ayrıca bakanlığın kendisi yapmışş :)

dobra1979' Alıntı:
hocam bölüm yoksa okulda başvurunu yap sıkıntı olmaz zaten ankaranın kendisi görevlendirme yapıyor ora yapıyorsa hiç sorun olmaz ve ayrıca bakanlığın kendisi yapmışş :)
bi sen cevap verdin...:)
eyvallah kardeşim teşekkür ederim...

BAYSUKRU' Alıntı:
dobra1979' Alıntı:
bi sen cevap verdin...:)
eyvallah kardeşim teşekkür ederim...

rica ne demek hocam hakkında hayırlı olsun :)

hocam bursa temmzuda görevlendirmleri yaptı ama geçen hafta iptal edildi görevler devam ederken.yani sizinde dönem ortası iptal olmuyacağının garantisi yok. çünkü mebde standart yok il milli eğiitim müdürüne bağlı:S 25 saat garanti dersiniz varsa formatörlükle niye uğraşıyorsunuz girin dersinize rahatca. biz bursa bu dönem ne yapacaz onu düşünüyoruz dersimiz de yok

Geri