bi sorum olacak...

Kodla Büyü

I3arkod

Site Gezgini
arkadaşlar ben anadolu kız meslek lisesinde tek bilgisayar öğretmeniyim.10. ve 11. sınıflarım vat tek şube ikisi de. Benim bu sene bil fiil 35 saat dersim var. Alan şefliği mevzusundan da 10 saat var gibi. toplam da 45 saat oldu.Buraya kadar herşey normal.Gelelim soruma>>>ben geçen seneki 10. sınıflara 100 saatlik stajı veremedim çeşitli nedenlerden dolayı. Şimdi 11. sınıf oldular. Bu sene eğitim öğretim yılı içerinde hafta sonları ya da hafta içi 5 ten sonra yıl boyunca 300 saat staj vereceğiz okulda. Ben bu stajı haftada 10 saat mı verebilirim yoksa 16 saat mı verebilirim hafta sonlarını düşünürsek. Ve de ben 45 saat zaten ders vericem. bir teknik öğretmen en fazla 27 saat ek ders alır diyor yönetmelik. bu hafta sonları vereceğim staj ücretini alamazsın gibi bir söylenti var. Sizin bu konuda tavsiyeleriniz , bildikleriniz, fikirleriniz nelerdir? Teşekkür ederim cevap veren herkese..

hocam biz o stajı okullar kapandıktan sonra 3 hafta içinde tamamlayıp bitiriyoruz müdür de ek dersleri ayaralıyor sene sonu için hatta 10 ve 11 sınıfların stajını birleştirip yaptık 2011-2012 için bu sene de aynısını yapıcaz

tşk ederim nurayhoca... ben yaz tatiline sarkmasını istemiyorum.çözümü buldum ben. full ekdersten sonra haftada maksimum 10 saat verilerek yapılabiliyor.29 saat ek ders alsan bile 10 saat ekstradan alabiliyosun ücretini. bu sene biz ilk yapacağımız için karıştı biraz bir de tek öğretmen olduğum için sıkıntı.

nurayhoca hangi şehirde çalışıyorsunuz? belki de aynı şehirdeyiz hatta yakınlarda karşılaştık :)

Geri