bi sorum var.....

Kodla Büyü

neolsaki

Site Gezgini
mrb arkadaşlar.
Bu sene okulumda 15 saat dersim vardı.Yani norm fazlası değildim ancak okulumuz ilkokul oldu ve seneye 10 saat dersim kalacak..Bugün çıkan habere göre normlar 20 mayıs-20 haziran arasında belirlenecekmiş.Bu durumda ben haziran da norm fazlası oluyorum.Temmuza yapılan il içi yer değişikliğinde 3 yıl şartına bakılmadan yer değişikliği isteyebilir miyim ?
Bu okula geleli de 1,5 yıl oldu ya :(

arkadaşlar kafam karıştı..
Az önce bi öğretmen arkadaşla konuştum o da 10 saat de olsa dersin olduğu için norm fazlası olmazsın diyor..1 saat dersin bile olsa kadrolu olduğun için norm açılır ve norm fazlası olmazsın dedi.. :(
Benim durumumda olan vardır mutlaka.Siz ne düşünüyorsunuz...

neolsaki' Alıntı:
Az önce bi öğretmen arkadaşla konuştum o da 10 saat de olsa dersin olduğu için norm fazlası olmazsın diyor..1 saat dersin bile olsa kadrolu olduğun için norm açılır ve norm fazlası olmazsın dedi.. :(
Öyle bir şey yok.

neolsaki' Alıntı:

öyle birşey yok dostum o işkembeyi kübradan sallamış.eğitim bölgesineki ders saatine bakarlar sonrada duruma göre ki büyük ihtimal kıdeme göredir norm fazlasına çıkarsın.

ben 22 saatle norm fazlasına düştüm hatta norm atamalarında tayinim bile çıktı sana onu diyen kim

NOT: bilip bilmeden özellikle öğretmenler odasında yada şurda burda birşeyler söyleyip insanları yanıltanlara uyuz oluyorum kardeşim sen yönetmelikmisin kesin biliyorsan konuş bizde bilelim yoksa susta adamsansınlar diyesim var

sanırım bu konu beni de ilgilendirecek :shock:

mesajım duursun da bakarım sonram.

neolsaki' Alıntı:
mrb arkadaşlar.
Bu sene okulumda 15 saat dersim vardı.Yani norm fazlası değildim ancak okulumuz ilkokul oldu ve seneye 10 saat dersim kalacak..Bugün çıkan habere göre normlar 20 mayıs-20 haziran arasında belirlenecekmiş.Bu durumda ben haziran da norm fazlası oluyorum.Temmuza yapılan il içi yer değişikliğinde 3 yıl şartına bakılmadan yer değişikliği isteyebilir miyim ?
Bu okula geleli de 1,5 yıl oldu ya :(

Burada farklı bir durum çıkabilir il içi yapmadan önce norm fazlalarını resen atama yapabilirler...

Geri