Bilşim Teknolojileri ve Yazılım dersi yıllık planı hazırland

Kodla Büyü
incelemedim ama işimize yarayacağı kesin indirdim elinize sağlık ne diyelim...Tebrikler hocam...Ellerinize sağlık...

Planların altındaki ifadeye dikkat :)

Bu yıllık plan T.T.K.B.'nin 28.08.2006 tarih ve 347 sayılı kararıyla kabul edilmiş İlköğretim Seçmeli Bilgisayar Dersi programına göre hazırlanmıştır.Atatürkçülük konuları 2504 sayılı Tebliğler Dergisine göre hazırlanmıştır.

iki program birbirine çok benziyor neye göre hazırlanmış bunlar ders kitabı ya da klavuz kitabı var mı elimizde?

Yeni program çıkana kadar(çıkarsa tabiki) daha doğru olanını ben yazayım da düzeltin arkadaşlar:

Bu yıllık plan T.T.K.B.'nin 05.09.2012 tarih ve 150 sayılı kararıyla kabul edilmiş Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi ( 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar) Öğretim Programı göre hazırlanmıştır.Atatürkçülük konuları 2504 sayılı Tebliğler Dergisine göre hazırlanmıştır.

azizerkut' Alıntı:
Yeni program çıkana kadar(çıkarsa tabiki) daha doğru olanını ben yazayım da düzeltin arkadaşlar:

Bu yıllık plan T.T.K.B.'nin 05.09.2012 tarih ve 150 sayılı kararıyla kabul edilmiş Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi ( 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar) Öğretim Programı göre hazırlanmıştır.Atatürkçülük konuları 2504 sayılı Tebliğler Dergisine göre hazırlanmıştır.

:+1:

Arkadaş öğretim programına göre hazırlamış, teşekkür ederim arkadaşa; ama ne anlatılacağı çok net değil gibi geldi bana. İçeriği daha net ve daha dolu bir program olursa daha verimli olur mu acaba?

Bu plan bana da çok uygun gibi gelmedi ama üzerinde bi takım çalışmalara gidilebilir. Emeğesağlık diyelim teşekkürler

Hocam emeğiniz için teşekkürler. paylaşımda bulunan yorum yapan arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Kılavuz kitabı yok, öğrenci kitabı yok. Yıllık planı hazırlarken neleri göz önünde bulundurarak hazırladınız ?

kitapsız nasıl ders anlatacağız çok merak ediyorum.Zorunlu bir dersin nasıl kitabı olmuz ya anlamıyorum.İşin ilginci bi de klavuz kitap olmadığı için bi de günlük plan yapmamız gerekiyor.

sedefy' Alıntı:
yeni okulum,yeni öğrencilerim, yeni planım

Hocam plan güzel olmuş teşekkürler. Bazı etkinlikler vermişsiniz bunları nasıl yapacaksınız? mesela; mevsimler, benim hikayem, yıldızlarım gibi...

atungad' Alıntı:
sedefy' Alıntı:
yeni okulum,yeni öğrencilerim, yeni planım

Hocam plan güzel olmuş teşekkürler. Bazı etkinlikler vermişsiniz bunları nasıl yapacaksınız? mesela; mevsimler, benim hikayem, yıldızlarım gibi...

Geçen yıl seçmeli ders için hazırladığım etkinliklerdi bunlar. Powerpointte özel animasyonları kullanarak resimleri hareketlendirmiştik.

Geri