Bil. Tekn. Öğretmenlerinden alan degisikligi yapan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aynurk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aynurk

Site Gezgini
Bilişim teknolojileri öğretmeni olup ta bı sekilde alan degisikligi yapan arkadaslar var mı acaba? Hep konuşuluyor forumda fakat bunu gerçekleştiren var mı merak ediyorum. Teşekkürler.

alırlarsa dine geçebilirim. norm fazlasıyım okulumda akibetimiz meçhul, bilişim öğretmenliri için tayin, formatörlük artık çok zor. kuran okumasını biliyorum bir kaç tanede sure ezberimde var bir sınav açsalarda din öğretmeni olsak hiç fena olmaz.

Tekniker olmak isterim. Hem teknisyen maaşı alırım hem de kravatla tornavida tutmaktan kurtulurum.

olmuyor hocam nerde o günler diyorumda,, hangi bölüme geçicez ki? yapamayız o bölümde..

Simdiye kadar bilisimciler olarak hangi derse girmedik ki ( hangi isi yapmadik). Her alanda basariliyiz evvelallah. :)))

formator2006' Alıntı:
yigido03' Alıntı:
Ben önümüzdeki günlerde bilişimciden elektroniğe geçeceğim hayırlısıyla...

hocam nasıl geçeceksiniz. bizde başvuralım
elektronik ve bilgisayar okumuştur, zaten bizim bilişim teknolojileri adı altında bir sürü bölüm var. yok bilgisayar kontrol bilmem nesi, yok elektronik ve bilgisayar bilmem nesi, yok bilgisayar ve elektromagnetowoltran ünitesi vs. Şimdi arkadaşlar kendi dallarına geçiyolar tabii.

yan alanızın varsa olur.yoksa kimseyi rehberliğe matematiğe bilmem neye geçirmezler.4+4+4 den vazgeçmelerini bekleyin ama bunu beklemeyin...

Bende Teknoloji ve Tasarımdan bilişime geçmek istiyorum. Tef mezunuyum. Çocuklarla uğraşamıyorum. Hiç sevemedim Teknoloji ve Tasarımı...

Geri