Bilgi ve İletişim Teknolojileri Dersi

Kodla Büyü

marcel

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar lisede ilk defa görev yapacağım . lisede dersimizin adı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Dersi..

dersle ilgili kaç sınav yapıyorsunuz , ayrıca sınavın teki test teki klasik mi oluyor ?

ayrıca performans ve proje durumları hakkında bilgi verir misiniz

mrb hocam ben her dönem 2 tane yani toplamda 4 sınav yapıyorum. her dönem sınavın 1 i test olabilir. ancak klasiği değerlendirmek zor olduğundan 5'er adet doğru - yanlış eşleştirme ve boşluk doldurmaya 10 tane de test ekliyorum klasik sayılıyor. 2. sınavıda tamamen test yapıyorum. şimdilik bi sıkıntı yaşamadım.
proje alan öğrenci pek çıkmıyor 1. dönem performan verdim ama öğrencilere ve bana yük olmakdan başka bi işe yaramadı. o yüzden 2. dönem performans vermedim. müfettiş de gelmeyince problem olmadı

Hocam geçtiğimiz yıl kadrom ortaokuldaydı ama görevlendirme ile bir lisede Bilgi ve İletişim Teknolojileri dersine de girdim.

- Laboratuvar yoktu, sınıfta ders işledik.

- Sınav olarak bir dönemde 2 yazılı sınav yaptım.( Lab olmadığından uygulama sınavı yapamadım yani.)

- Bir dönemde 1 performans görevi verdim. Bunda da sınıfı 3'erli 4'erli gruplara ayırıp belirlediğim konularda sunum yapmalarını istedim. Bu sunumu hazırlayış ve etkili sunuşlarına göre not verdim. ( Önceden nelere puan vereceğimi de bildirdim - Performans ölçeği denilen şey ile)

- Kimse dersimden proje ödevi almadı. Dersimiz notla değerlendiriliyor olsa da çocuklar daha çok kredisi yüksek ve temel derslerden proje seçiyorlar çünkü.

julian41' Alıntı:
Hocam geçtiğimiz yıl kadrom ortaokuldaydı ama görevlendirme ile bir lisede Bilgi ve İletişim Teknolojileri dersine de girdim.

- Laboratuvar yoktu, sınıfta ders işledik.

- Sınav olarak bir dönemde 2 yazılı sınav yaptım.( Lab olmadığından uygulama sınavı yapamadım yani.)

- Bir dönemde 1 performans görevi verdim. Bunda da sınıfı 3'erli 4'erli gruplara ayırıp belirlediğim konularda sunum yapmalarını istedim. Bu sunumu hazırlayış ve etkili sunuşlarına göre not verdim. ( Önceden nelere puan vereceğimi de bildirdim - Performans ölçeği denilen şey ile)

- Kimse dersimden proje ödevi almadı. Dersimiz notla değerlendiriliyor olsa da çocuklar daha çok kredisi yüksek ve temel derslerden proje seçiyorlar çünkü.

+1

Geri