Bilgi ve İletişim Teknolojisi Yazılı Sınav Soruları

Kodla Büyü
hocam bu berbat kelimesi demekki anlatamamışsınız sorularda gayet basit ve en güzel yorumlarla bi iki cümleyle özetini çıkarp verseniz çocuklara ve bir sürü alternatif 100 çekilecek sorular hocam bunlar.

HaKanT' Alıntı:
hocam bu berbat kelimesi demekki anlatamamışsınız sorularda gayet basit ve en güzel yorumlarla bi iki cümleyle özetini çıkarp verseniz çocuklara ve bir sürü alternatif 100 çekilecek sorular hocam bunlar.

Hocam çok ön yayargılı düşünüyorsun. Geçen sene öğrenciler BT sınıfına bile inmemişler. Ben her dersi öğrencilerle birebir ilgilenerek BT sınıfında işliyorum. Ayrıca anlattığım bütün konuların özetlerini hem elden verdim hem de okul sitesine haftalar önce koydum.
10,15,20....40,50 alan olduğu gibi 95 alanlar da var.

Lütfen yorum yazmak için yorum yazmayın...

Benim iyi ders anlatıp anlatamadığımı sanal alemden anlayamazsın. Buyur gel. Hem misafirim ol, hem dersimi dinleyerek iyi anlatıp anlatamadığımı yakından gör...

şehzade arkadaşın durumunu çok iyi anlıyorum.
konuyu video flash animasyon soru cevap bütün teknikleri kullanarak dersi işledik. feedback(geridönüt) yaparak önceki haftaki konularla ilgili sınıfta sorular çözdük. sınavdan 1 hafta önce ellerine 2 yaprak fotokopi verdim. 33 tane test sorusunu bu fotokopiden soracağımı söyledim. fotokopide işlenmemiş bir kelime bile yok. hepsini öğrencinin beyinlerine kadar takdim ettim. sonuç: istiyorum ki hepside 90 -100 alsınlar..notlarda .50-55 arası yığılma var..

her soru 3 puan X 33 soru= 99 puan ad soyad no tc kimlik gibi kişisel bilgileri doldurmaya da 1 puan toplam=100 puan

işin ilginci yanlış doğruyu da götürmüyor. yani sallasa 25 alır.

sebeb:öğrencilerimiz dersi seçmeli ders olarak görüyorlar. üniverstede çıkmayacak deyip çalışmıyorlar. zayıf alıncada veryansın ediyorlar..

aynı soruları 3 yıl önce ilköğretimde 7.sınıflara sorduğumda 90dan aşağı alan olmamıştı. 3 yıl sonra aynı kuşak öğrenciler.. sonuç fiyasko.!

Arkadaşlara katılıyorum dersimiz önemsiz bir dersmiş gibi görülüyor. İlk sınavda en düşük 40 en yüksek 85 vardı. Toplam 88 öğrenciden sorular zormuydu veya anlatmadığım bir yerden miydi hayır? Ama öğrenci ben zaten yaparım ederim diye düşünüyor. Yarın 25 soruluk bir test hazırladım. Bakalım merak ediyorum ne olacak. Ben elimden geldiği kadar öğrencileri zorluyorum. 3 kuruşa 5 köfte yok. Çalışan, dersi dinleyen öğrencilerle çalışmayam ciddiye almayan öğrenci arasında fark olsun. Benim düşüncem bu.

paylaşımlar için teşekkürler...

Ayrıca kimse kimsenin öğrenci profili ve öğretmenin dersini görmeden uzaktan yorum yapmamalı... Dışardan yorum yapan insanlardan hiç bir farkımız kalmıyor böyle...

Geri