Bilgisayarı Cd den başlatınca kapanıyor.

Kodla Büyü

greenice

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bilgisayarı imajdan yeniden yüklemek istediğimde cd den başlayınca 20 sn gibi bir süre sonra kapanıyor. imajdan olabilir belki diye direk format atmak istedim yine aynı şey oluyor. Cd den başlatınca kısa süre sonra kapanıyor.neden olduğunu anlamadım. bir çözüm öneriniz var mı?

Hocam exper laboratuvarında karşılaştım. Formata izin vermiyor kapanıyordu. Ben de başka sağlam bir exper'e 2. sata disk olarak bağladım ve format atbildim. Çözüm önerim bu ama sorun nereden kaynaklanıyor bilmiyorum. Daha iyi önerileri olan arkadaşlar olacaktır. Ben de öğrenmiş olurum.

güncel ...

hocam Hiren's BootCD elinde mevcut ise formatıda onunla at ,disk kontürolünüde onunla yap. belki diskin düzeltilmesi gereken bölümleri olabilir.

Hocam cd rom baglantı kablolarını degistirmeyi deneyin derim.

ya da optik okuyucunuzu degistirin. bir de oyle deneyin bakalım.

hocam bizim kasa hiç açılmadı ben de açmadım .Cd taktığım an kapanıyo pc . Cd yi çıkartıp yeniden başlattığım zaman hiç problem yok elektrik falan gitmiyor.

Hiren's BootCD elinde mevcut değil edinip deneyeceğim. diğer çözümleride deneyeceğim. tabi önce laboratuvarımla ilgilenmeye fırsatım olursa idare bilgisayarlarından sonra :(
teşekkürler.

Hocam Kasayı açıp Korumaları kaldırmak gerekir ben şahsen öle yaptım. Beklemanini bir anlamı yok bence zaman kaybı

Geri