Bilgisayarı Kapat ve Oturumu Kapat Farklı

Kodla Büyü

sakar_huseyin

Aktif Üye
Arkadaşlar kişisel bilgisayarımda "Oturumu Kapat" deyince 1. Sayfadaki görüntü geliyor; "Bilgisayarı Kapat" deyince 2. sayfadaki görüntü geliyor. Normalde "Oturumu Kapat" deyince de 2. sayfadaki gibi bir kapatma ekranı gelmesi gerekmiyor mu? Okuldaki bilgisayarlar öyle. Bu Windows ayarlarıyla mı alakalı yoksa virüs falan mı. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Denetim masası>kullanıcı hesapları>Hesapları yönet>Kullanıcıların oturumu açma ve yönetme şeklini değiştir>Hızlı kullanıcı değiştirme seçeneğini işaretle tmm de.

Ekli dosyalar

• kullanıcı.jpg
    kullanıcı.jpg
    179.8 KB · Görüntüleme: 9,028
sakar_huseyin Hocam yazdığınız konu altında başka bir soru soracaktım ;
Bilgisayarımdaki Vistayı silmeden Win 7 e yükselttim.Win 7 işletim sistemi kurulu olan bilgisayarımda Dosya eklerken,kaydederken,açarken... karşımıza gelen ileti penceresinde masaüstü nü seçemiyorum (göremiyorum) neden acaba?

Fender' Alıntı:
sakar_huseyin Hocam yazdığınız konu altında başka bir soru soracaktım ;
Bilgisayarımdaki Vistayı silmeden Win 7 e yükselttim.Win 7 işletim sistemi kurulu olan bilgisayarımda Dosya eklerken,kaydederken,açarken... karşımıza gelen ileti penceresinde masaüstü nü seçemiyorum (göremiyorum) neden acaba?
Hocam bende size bir soru sorsam;vista yi 7 ye yükseltirken neler yapılması gerekiyor?

Bilgisayarımı alırken üzerinde Vista kuruluydu.Sonrasında Üretici bilgisayar firması Win 7 DVD gönderdi.DvD yi çalıştırdığımda Windows 7 ye Yükseltme Seçeneği vardı onu seçtim ve kurulumu tamamladım.

hasari' Alıntı:
Denetim masası>kullanıcı hesapları>Hesapları yönet>Kullanıcıların oturumu açma ve yönetme şeklini değiştir>Hızlı kullanıcı değiştirme seçeneğini işaretle tmm de.
Hasari Hocam; Müdür Yardımcısı arkadaşımın bilgisayarındaki "oturum açma ve kapatma seçenekleri" pasif durumdadır. Nasıl aktif hale getirebiliriz?

altinsehir' Alıntı:
Hasari Hocam; Müdür Yardımcısı arkadaşımın bilgisayarındaki "oturum açma ve kapatma seçenekleri" pasif durumdadır. Nasıl aktif hale getirebiliriz?
Hocam çözümü çok kolay...
Bunun sebebi ağ bağlatı özelliklerindenden yükle seçeneğiyle istemcilerden netware'nin yüklenmesidir.
Çözümü:
Ağ bağlantılarım >Ağ bağlantılarımı görüntüle çıkan ağ bağlantısı simgesini çift tıklayın genelden Özelliklere gelin listede görünen Netware seçip kaldıra tıklayıp kaldırın. Daha sonra kullanıcı hesaplarıdan istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• netwav.jpg
    netwav.jpg
    160.7 KB · Görüntüleme: 8,953
Geri