bilgisayarım açılmıyor

Kodla Büyü

serdal0609

Üye
arkadaşlar merhaba. ya bilgisayarım açıldıktan sonra siyah bir ekrana geçiyor ve orda kalıyor. windows un açılış ekranına geçmiyor.format atmayı denedim : önce cd den ön yükleme için bir tuşa basın diyor. basıyorum ama bastıktan sonra yine siyah ekrana geçiyor. sorun ne olabilir.

windows sisitemi ile ilgili bir sorun olabilir
bnce bilgisayarı güvenl modda açmayı deneyin
ordanda sisitemi geri yükleme yaparak kurtarabilirsiniz... güvenli modda açmak için bilgisayar açılırken f5 veya f8 tuşlarından birine basarsanız açılır..

hocam tahminim sen partionlarla oynamışın (küçültüp büyütme yapmışın)
Eğer yüklemeye yapmaya başlarken "bir tuşa bas"seçeneğini geçiyor ileri gidemiyorsan,
Hardiskin başlangıç bölümü bozulmuş demektir.
Bilgisayarım sağ tıkla özellikler yönet kısmından girildiğinde
C başlangıç bölümünü küçültüp büyütmek istediğinizde yüzde yüz bu sorun ortaya çıkıyor.
Vista bunu hallediyor yüklüyor ama xp beceremiyor.

Eğer ben partionlarla oynamadım diyorsan buna diyeceğim yok. daha doğrusu çözüm aklıma gelmiyor.

bizim okulun bilgisayarında da ona benzer bir sorun oluşmuştu. disk gitmiş meğer. yenisini aldık kurduk.. inş öyle bir şey değildir..

Partionları sonradan ayarlarken C ye dokunmayacaksın hocam
diğerlerini küçültüp büyütülmede bir sorun olmuyor. Ben C ile oynamakla
iki defa hardiski sil baştan yaptım.
Haa ne pahasına yüklemeye başlayabilirsin ama eğer en başta 1mb disk bölümü görünüyor onu silmeye kalkarsan bütün hardiskin gidiyor.
Salak bir durum ama işte.
en iyisi bilgilerini almadan dokunma.
Yinede başka yolları dene benim ağzım yandı

Arkadaşlar benimde şöyle bir durumum war, ben MSI notebook kullanıyorum neredeyse 2 seneyi geçirdik birşey yoktu fakat ne olduysa 2 hafta önce bilgisayarın güç tuşuna basıyorum güç tuşunun ışığı yanıyor, Wi-Fi ışığı yanıyor, hard disk çalışıyor, fan çalışıyor, DVD çalışıyor, fakat ekrana görüntü gelmiyor. Bırakırsan hep açık kalacak ama hiç faliyet yok bilgisayardan. Ancak bilgisayarı açmak için 3 - 4 defa bilgisayarı güç düğmesinden açıp kapatıyorum açarken ise seri seri Caps Look tuşuna basıp basıp duruyorum ancak öyle bilgisayar açılıyor. Acaba neyi var ben anlayamadım. Bana yardımcı olurmusunuz lütfen!

Geri