Bilgisayarım BBNET' i kaldırmıyor!!!

Kodla Büyü

serdemir

Süper Üye
Süper Üye
Bilgisayarım artık bbneti kaldırmıyor :P (P4 1.7 1gb ram)(internet hızıyla ilgili olduğunu sanmıyorum. diğer sayfalarda sorun çıkmıyo) aşağıdaki gibi çıkıyo sayfa. yeni sekmede aç dediğimde de 400 Geçersiz istek hatası veriyo. Yeni bilgisayar alma zamanım geldi. i5-i7li bir laptop düşünüyorum. Makra model ve site önerisi olan varmı? Sadecenotebook.com, pcdepo.com nasıl siteler. İşletim sistemi olmadığı için daha ucuz oluyo sanırım. Güvenilir mi acaba? Ben bu bilgisayarı beğendim. Normalde asus düşünoyudum ama Dell fiyat olarak uygun gibi geldi bana http://www.sadecenotebook.com/Dell-Insp ... 46378.html :?: :?:

Ekli dosyalar

• adsız1.jpg
    adsız1.jpg
    367.7 KB · Görüntüleme: 924
İki laptopumu da pcdepo.com'dan almıştım. Bir sorun çıkarmadılar şimdiye kadar. Sadecenotebook.com hakkında yorum yapamayacağım.

Bu kasanın i5 işlemcili olanını kullanmıştım. Gayet güzel ve hızlı bir bilgisayardı. Ayrıca HDMI ve E-Sata çıkışlarının da olması daha cazip hale getiriyor. Bir çok notebookta E-Sata çıkışı yok.

serdemir' Alıntı:
Bilgisayarım artık bbneti kaldırmıyor :P (P4 1.7 1gb ram)(internet hızıyla ilgili olduğunu sanmıyorum. diğer sayfalarda sorun çıkmıyo) aşağıdaki gibi çıkıyo sayfa. yeni sekmede aç dediğimde de 400 Geçersiz istek hatası veriyo. Yeni bilgisayar alma zamanım geldi. i5-i7li bir laptop düşünüyorum. Makra model ve site önerisi olan varmı? Sadecenotebook.com, pcdepo.com nasıl siteler. İşletim sistemi olmadığı için daha ucuz oluyo sanırım. Güvenilir mi acaba? Ben bu bilgisayarı beğendim. Normalde asus düşünoyudum ama Dell fiyat olarak uygun gibi geldi bana http://www.sadecenotebook.com/Dell-Insp ... 46378.html :?: :?:

hocam yeni bilgisayar tabi alın ama bbnet için çerezleri temizleyip bir deneyin

the_korsan' Alıntı:
hocam yeni bilgisayar tabi alın ama bbnet için çerezleri temizleyip bir deneyin
ccleaner la temizleyince düzeldi. internet seçeneklerinden temizlemiştim daha önce nedense olmamıştı. Teşekkürler
Diğer yorumlar içinde tabiki

gdata kaldıran makine sitede sorun çıkartıyorsa sorun antivirüs ayarları + internet explorer dadır bence

tabii bu durum bilgisayarı yenilemek için bahane olablir :)

Geri