bilgisayarım kafayı yedi ( mi ? )

Kodla Büyü

furkanhoca

Süper Üye
Süper Üye
bilgisayarımda dünden beri bir sorun var ki şöyle anlatayım :

1) masaüstünden herhangi bir klasörü siliyorum bir süre geçiyor bi bakıyorum ki sanki geri yükleme yapılmış gibi klasör geri gelmiş

2) program ekle / kaldırdan programları kaldırıyorum az sonra bir bakıyorum ki programlar hala mevcut.

3) masaüstüne herhangi bir şey atıyorum ve az sonra bakıyorum ki sanki deep freeze varmışcasına attığım dosya/kalsörler silinmiş :S

sizce neden olabilir arkadaşlar?

Klasik bilişimci cevaplarından
1- virüs
2- Sistem çöktmüş. Formatlanması lazım.
Bunu dışında Herhangi bir güvenlik ayarı yapmış olabilirmisiniz acaba, sistemden veya antivirüs programınızla...

Güvenlik kartı olmasın? Canı isteyince devreye girip istemeyince çalışmıyorlar genelde...

serdemir' Alıntı:
Klasik bilişimci cevaplarından
1- virüs
2- Sistem çöktmüş. Formatlanması lazım.
Bunu dışında Herhangi bir güvenlik ayarı yapmış olabilirmisiniz acaba, sistemden veya antivirüs programınızla...

- bilerek herhangi bir ayar yapmadım. en son emsisoft anti-malware'i yüklemiştim.

pythagorean' Alıntı:
Sistem geri yükleme mi yapıyo kendi kendine acaba. Sürekli belli bir tarihe...

- bilmiyorum hocam , bir bakayım en iyisi...

QML' Alıntı:
Güvenlik kartı olmasın? Canı isteyince devreye girip istemeyince çalışmıyorlar genelde...

- öyle bir kart oluğ olmadığını bilmiyorum

tarih ve ayarlarını kontrol edin en önemlisi virüs malware taraması yapın.. combofix deneyin... ama senin bilgisayar formatlık gibi

evet only61 hocam , format atmam gerekecek , zaten son zamanlarda anlaşılmayacak kadar yavaşladı :S

Kasayı aç içinde kibrit kutusu büyüklüğünde bişey takılıysa güvenlik kartıdır çıkar at.

Geri