bilgisayarım simgesine tıkladığımda açılmıyor

Kodla Büyü

firzan

Site Gezgini
tuhaf bir sorun başladı bilgisayar normal çalışıyor gibi internet msn ve tüm programlar çalışıyor ancak bilgisayarım simgesini tıklayınca sadece arıyor ama bir şey yok adres çubuğuna c: yada d: yazıp enter yaparsam açılıyor rarlı dosyaları açarken tıklayınca açılmıyor 2-3 dakika sonra açılıyor sevice pack 2 kurulu gereksiz yada gerekli programları kapattım sorun devam etti format attım yine devam ediyor bir ara internette donmada yapıyordu 7.0 ı yükleyince o düzeldi bazen normal çalışıyor ama genelde sorun çıkarıyor bu arad harddisk sata yardımcı olabilirseniz sevinirim donanımsal olduğunu düşünmeye başladım

Hocam probleme göre en iyisi format atmak onu atmışsın gene düzelmemiş. Bu durumda donanım üzerinde dur derim. Hocam donanımın sağlam olduğunu söyle anlaya bilirsin.CD den çalışan(pardus olabilir) bir işletim sistemi indirin deneeyin bakalım çalaşacak mı?

Hocam birde tavsiyem forrmat Cdnizi değiştirip birde o şekilde format atın.

hocam o ihtimalde aklıma geldi aynı cd ile arkadasın bilgisayarınada xp kurmuştum donanımsal olursa nereden olabilir

bilgisayardan resim yada belge açan programlarda sıkıntı oluyor örneğin photoshopta d den bir resim üzerinde çalışacaksam açmakta cok sıkntı çekiyorum yada winrar 2-3 dakika sonra açılıyor

Hocam ozaman aklımdan CPU geçiyor. Normalde işlemci bozuk olsa hiç açılmaması lazım ama bilmiyorum bu çift çekirdekli işlemciler olabilir mi? Çünkü; winrar ve photoshop gibi programlar yüksek işlem gücü gerektiriyor.

hocam çok teşekkür ederim ben donanımsal mı diye düşünüyordum sizdede o izlenimi farkettim ben birde o yönden inceleyim ilgilendiğiniz için yeniden teşekkür ederim

Geri