Bilgisayarın sadece belli bir programı çalıştırması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkrkls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mkrkls

Seçkin Üye
Seçkin Üye
örneğin bir muhasebe programı var, bilgisayarda bu programın kullanımı dışında başka hiç bir iş yapılmasın. bunu nasıl yaparız? gömülü sistemlere baktım biraz ama anlamadım.

bilgisayar açıldığında mesela masaüstünde sadece bu programın kısa yolu olacak başka hiç bir şey olmayacak

hocam bu işi yine başka bir program ile yapabilirsin..
kullanıcı kısıtlama programları var.... bir araştır...

Kullanıcı hesaplarındaki Ebeveyn Denetimlerinden, kullanıcı hesabında mevcut exeler dışında exe çalıştırılmasını yasaklamak işinizi çözmez mi?

Diğer bütün programları yasaklayın sadece bunun exe'sini kullanılabilir hale getirin yeter bence.

mustiege' Alıntı:
http://seyrinet.com/isletim-sistemleri/windows/windows-shell-explorer.html adresindeki adımları izlerseniz windows açılmadan direk sizin programınız açılır.

peki eski haline nasıl getireceğiz

Windows 7 kullanıyorsanız, nette windows 7 kiosk mod olarak arama yaparsanız bahsettiğiniz işi en temizinden halletmeyle ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

winlock diye yıllar önce bulduğum bir program vardı ayarlamak biraz sıkıntı istediğin herşeyi kapatabiliyorsun. Şimdi yanımda yok, harici de olması lazım bir araştır. Yanlız win7 ye kurarken yönetici olarak kurmayı unutma, yoksa program devreye girmiyor.

Geri