bilgisayarınları döküntü olan okulda ders nasıl işlenir.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan her_dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

her_dem

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
arkadaşlar görevlendirme bir okula gidiyorum ve bilgisayarlar döküntü durumda. yarısı çalışmıyor çalışanlarda p3 256 mb ram falan. burada ne işlemek gerekir, nasıl işlemek gerekir fikirlerinizi bekliyorum.

bilgisayarlar ömrünü tamamladıysa hurdaya ayırmakta fayda var neden işkence çekesiniz ki? zaten 3-5 yıla kapanır gider lablar.

ben sıkıntısını çekmiyorum zaten hocam. yapacak birşey yok o sınıfa. sadece girip çıkmışta olmak istemediğimden sordum.

hocam kayıtlardan düşüttürün gitrsin illa ders anlatmak istiyosanız ya anlatın dıyorlarsa kendinize bi projeksıyon ayarlayın ayarlattırın cocuklara bı on dakıka 20 dakıka ders anlatın sonra oturun muhabbet edın test cozdurun kıtap okutun hıkaye anlatın ben oyle yapıyodum görevlendirme okulum bahsettıgınız durumda ıdı.

Sen gene iyisin hocam. Benim lab yok. Her ders sınıfta işkence gibi geçiyor 2 yıldır.

hocam bence idare ile görüşün pc lerin eksikliklerini tamamlamak için size maddi destek verirlerse pc leri elden geçi lab ı işler duruma sok ve dersini işle, ha maddi destek vermezlerse boşver gitsin o sınıfta ders işlenmez, ne anlatsan boş olur.

Hocam tamir edebildiğin kadar tamir et yada ettir. İdareden gerekli parçaları temin etmeye çalış, oda olmazsa il ilçe formatörü ile temasa geçip halletmeye çalış.
Çünkü elde projeksiyon sınıf sınıf gezmek çok zor hocam çekilecek dert değil ,benim okulda beko faz 1 bilgisayarlar var toz bile kondurmuyorum üstlerine ( bozulur mozulur neme lazım)

bizim pc ler 10 yıllık oldu ben de demirbaştan düşürttüm... bilgisayarlar rahmetlik....dersi de akıllı tahtadan işliyorum. Allah'tan lisedeyim...
ama öğrencinin önünde bilgisayar olmayınca tuhaf bir durum oluyor... öğrenciler yeni bilgisayarlar gelmeyecek mi diye sorduğun da başım öne eğiliyor...
oğluna bisiklet alamayan baba gibi hissediyor insan... :)

Geri