Bilgisayar öğretmeni öğrenciyi taciz etti iddası

Kodla Büyü
Ücretli öğretmen kim bilir asıl branşı ne ayrıca doğrumu öğrenci uydurması mı bilemiyoruz. Şayet doğru ise yakışık olmamış.

doğruysa hem öğretmenin hem bizim (toplumun) vay haline..
yalansa hem öğretmenin hem bizim (toplumun) vay haline..
zira; şuy'u vukuundan beterdir.

Durumun böyle olmadığını ispatlamak imkansız.Hali hazırda iddialara dayanarak polis tutuklamış, iş hayatı ve sosyal hayatı bitti o kişinin.Kötü.

basında çıkan haberlerle eleştirme, küfretmek, yargılamak çok yanlış

ön yargı oluşuyor insanların kafasında

bundan 8 yıl önce yaptığım bir okul sitesi (iyi niyetli olarak parası olmayan bir okula) yönlendir com ' un koyduğu reklam yüzünden şikayet edildi ve pkk propagandası yapmakla suçlandım

hala haberleri vardır internette

tabi olay o kadar komikti ki hiçbir şekilde dosyama işlenmedi

o yıl yönlendir com kapandı ve daha da açılmadı

İtibar etmiyorum. İnsanların yüzüne bakarak yalan söyleyen medya cenahı. Korkarım artık mahkeme sonuçlarına bile itibar etmeyeceğiz. Gerçek mi? İftira mı? Nerden nereye... Yeni Türkiye !!!

Direkt yargılama veya peşin hüküm yapmamalı.
Kamera görüntülerinden kapının kilitlendiği tespit edildi diyor. Nasıl tespit etmişler ki kapının arkasını mı gösteriyor kamera. Daha önce diğer öğrencilerden birine de aynen demişmiş öğrenci de "ben anlamam bu işlerden" demiş bu da inandırıcı değil. Hep,m,z okullardayız ve öğrencilerin neler söyleyebileceğini biliyoruz. Tabii ki bu durum olmadı anlamına da gelmez. Olmuş da olabilir. Doğruysa da meslek itibarsızlaşır yalan ise de itibarsızlaşır.

Allah bu pislik gazetecilerin şerrinden korusun...Öğretmenle ilgili kötü bir mevzu oldu mu salyalarını akıta akıta sözüm ona haber yaparlar ama öğretmenin hakkı gasp edlince sus pus olurlar... :verymad: :verymad:

Haberi veren gazetenin işi gücü kim kiminle yatmış - kalkmış meseleleri zaten! Siteyi açıp bir bakın şöyle ana sayfaya. Dikkate almamak lazım böyle medyayı..

İnşallah bu iddia doğru değildir doğruysa zaten mide bulandırıcı ve bunu yapan kişinin savunulacak bir yanı yok
ama medyanın bu gibi olayları abartılı sunumu öğretmenlik mesleğini küçük düşürüyor gerçekten

Hepsini kastetmiyorum ama benim birlikte çalıştığım ücretli öğretmenlerde genelde boşveren bir tavır, görevi eksik yapmak gibi durumlar oluşabiliyordu. Öğrenciyle yumruk yumruğa kavga edenlerini bile gördüm idareciyken. Sanırım işi tam anlamıyla sahiplenmemekten kaynaklanıyor. Ama işini çok iyi yapan ücretli öğretmen arkadaşlarla da çalıştım ama yüzde olarak biraz daha düşüktü. İnşallah gerçek olmayan bir durumdur bu.

kimse bir şey bilmiyor iddaa doğruysa tabi ki kötü bir olay ama iddaa sonucu tutuklanma olayına takıldım ben.... yani birine gıcıksın diyelim o kişi iç.in beni taciz etti demen yeterli...ilginç..

Böyle haberlere inanasım gelmiyor. Zira suistimal edilmeye o kadar açık bir durum ki, Allah göstermesin birimizin başına gelse böyle iftira atılsa, temizlemek nerdeyse imkansız. Allah böyle sınamasın kimseyi.

Geri