bilgisayar öğretmeni olarak atama

Kodla Büyü

fevzi07

Aktif Üye
arkadaşlar ben şimdi aslında Gazi Elektronik Öğretmenliğinden mezunum 2008 birinci aydan beri sözleşmeli Bilgisayar öğretmeniyim kadroya geçecez benim başlıngıç kademem 8-1 mi olacak teknik öğretmen olduğum için yoksa 9-1 mi benim durumumda olanlar bir cevap verirse sevinirm şimdiden teşekkür ederim

Sizinle benzer durumda olup, benzer okulda işe başlamış kimseler hangi kademeden başlıyor ise o kademeden olacaksınız hocam.

hocam ben düz lisedeyim ve tek bilgisayarcı benim ama teknik öğretmen olduğum için bunun bir getirisi olacak mı

ancak tef mezunu olup meslek lisesinde görev alırsanız 8-1 başlarsınız. diğer okullarda görev aldığınız takdirde (ilköğretim, düz lise, halk eğitim vs) ne mezunu olursanız olun 9-1 başlarsınız

böyle olduğunu gösteren bir belge verir misiniz bize? Tef mezunu ilköğretimde de 8-1den başlar benim bildiğim. Sadece maaş karşılığı 15 olur ve dolayısıyla özel hizmet tazminatı %100 değil %85 hesaplanıyor diye biliyorum ben.
Parhelion' Alıntı:
ancak tef mezunu olup meslek lisesinde görev alırsanız 8-1 başlarsınız. diğer okullarda görev aldığınız takdirde (ilköğretim, düz lise, halk eğitim vs) ne mezunu olursanız olun 9-1 başlarsınız

ben tef mezunuyum düz liseye atandım 8-1 den basladım ki siz teknik eğitim mezunusunuz 8-1 den baslarsınız onu okul memuruna solerseniz o hallediyo ben oşekilde hallettim

Geri