fatihflies
Aktif Üye
Madem gerek yokmuş.İşi bırakalım o zaman arkadaşlar.Bakalım MEB'de fuzuli miyiz, değil miyiz Nimet Çubukçu anlasın bakalım..
togius' Alıntı:bt öğretmenine gerek yok dememiş bt dersine gerek yok demiş..aynı şey değil kanımca...
Konunun öğretmen olarak değil ders olarak tartışılması gerekir...Ki bende şu anda formatörlük yapmıyorum ancak kadro gelirse ve mesai saatleri vb haklarımız düzenlenirse derse girmek istemiyorum.
saaf dostum saf olma. bt dersi olmayınca Bt öğretmenide olmaz. öğrencisi olmayan tek branş. Bende eğitici formatörüm 4 senedir ama 1 senede ondan önce okul for.lğü yaptım toplam 5 sene. Buna rağmen anladım ki bt dersi kalktımı bakanlığın bize ihtiyacı kalkıyor. İlk atama başvurularında ( kadro verecek insan ki tüm okullara 1 bt ci verdiğini düşünürsek) açığı kapamaya kalkardı şimdi ise tek. tas. branşı olarak da bt cileri alıyor. Omuzlarımızın üstündeki protein kütlesini azıcık çalıştıralım. Bizim branşımızın ve memleketin geleceği için Bt derslerini yeni bir müfredatla gelmesi şart. Yoksa inanın BT Rehber Öğretmenliği kadrosu felan geleceği yok. Gelmesinde .
bene aynen arkadaşımın görüşüne katılıyorumamip33' Alıntı:Kimse kusura bakmasın, normalde görüşlere çok saygılı bir insanım Ama bundan sonra;
Bunların partisine verdiğiniz her oy branşımıza ettiğiniz ihanettir.