Bilgisayar İşletmenlik ve Operatörlük Kursu?

Kodla Büyü

bravehard2010

Süper Üye
Süper Üye
Slm arkadaşlar BTR olarak okulda devam etmekteyim.İstek üzerine kurs açacağım.Daha önce Halk Eğitim Merkezinde çalışmıştım ancak çok zaman geçmiş.
Hafta sonu 5+5 şeklinde açmak istiyorum.
--Bu hafta sonu olduğu için ücreti farklı mı oluyor.
--Ek dersi okul mu yapıyor Halk eğitim mi?
--Eskiden Bilgisayar İşletmenlik ve Operetörlük Kursuydu şimdi bir değişiklik var mı?
--Eskiden 160 saat açıyordum şimdi kaç saat açılıyor.
Bu konularda ve bunun yanında başka ek bilgi verebilr msnz?

Normal gece ücreti bi fark yok. Ücreti halk eğitim yapar okuluna gönderir okulun sisteme girer okulundan alırsın ek dersini. Modüllerde biraz değişiklik oldu aynı kurs esasında

Haftasonu ücreti olarak normalden biraz daha fazla oluyor ek ders. Ek dersi halk eğitim yapar okula göndermez onun ek dersi okuldakinden ayrı yatar. Şimdi ki ismi Bilgisayar Kullanımı kursu 6 modül(160 saat)

muratbdg' Alıntı:
Haftasonu ücreti olarak normalden biraz daha fazla oluyor ek ders. Ek dersi halk eğitim yapar okula göndermez onun ek dersi okuldakinden ayrı yatar. Şimdi ki ismi Bilgisayar Kullanımı kursu 6 modül(160 saat)
Ayrı yatar diye birşey yok hocam okulu hallediyor zaten

Ücreti halk eğitim hesaplar ve mal müdürlüğüne ilçe MEM aracılığı ile gönderir.
Okulla alakası yok.

Modül saati 160/240 saat arası olabilir. Halk Eğitim Müdür ve Kursiyerlerin isteğine göre ayarlanabilir. Ancak HEM müdürleri en düşükten tutmaya çalışırlar. Bunun sebebini bilmiyorum.

Halk eğitim kursları ile ilgili olarak aşağıdaki bağlantıya bakınız;
Kod:
http://hbogm.meb.gov.tr/modulerprogramlar/foet/bilisim.html

Ayrıca "Bilgisayar Kullanımı (bilgisayar işletmenliği - operatör)" MODÜLÜ bağlantısı;
Kod:
http://hbogm.meb.gov.tr/modulerprogramlar/programlar/bilisim_teknolojileri/Bilgisayar%20Kullan%C4%B1m%C4%B1.pdf

hafta sonu saat ücreti 11,50 lira diye biliyorum. Uzun zamandır hafta sonu veya gece HEM kursu vermedim.

Geri