Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Delikatliyem bende aynı problemi yaşıyorum. Hatta sorun netbook ta mı diye başka netbooklarda da internete girmeye çalıştım. Sorun aynı "sınırlı bağlantı". bu arada kablosuza da bu netbooklar bağlanamıyor. bunların hepsinde mi sorun var yoksa sorun başka bir şeyde mi?
BIOS ayarlarından "onboard lan" ayarını "enable bunu bulamadım arkadaşlar. surucuyude guncelledım olmadı yine . Masaustuye takıyorum lan kablosunu nete giriyor laptopa takınca tanımlanamayan ağ diyor aslında kabloda internet var. Ip ve dns yı otomatık olarak alıyor o şeklide yarladım yine olmuyor ya
benim laptop bazı kablosuzlara bağlanıp, bazılarını görmüyordu wireless driveri güncelleyince sorun çözüldü.
bir diğer sorunda yine aynı laptop a kabloyla da bağlanamıyordum. sınırlı erişim hatasını veriyordu. bu sorunuda "onboard lan" ı "enable" şeklinde değiştirerek çözdüm. bios u karıştır biraz "onboard lan"ı bulursun.