Bilgisayar İzleme Prgramı

Kodla Büyü

gsultra

Aktif Üye
Hocalarım bt sınıfındaki ana bilgisayara benim dışımda giren hocalarım var yapılan tüm işlemleri görmek istiyorum suistimale açık bir durum bazen öğrencilere bile kullandırttıklarını duyuyorum keylogger programı dışında hangi programı önerirsiniz teşekkür ederim şimdiden

Öğretmen bilgisayarında kendi kullanıcım var. Bilgisayar başından kalkarken Win+L yapmadan kalkmam.
İnsanlık hali olursa diye de 10 dk sonra ekranı kapattığında açılışta parola sorar.

Birde diğer kullanıcısı var. Standart kullanıcı yetkisinde.
Diğerleri de onu kullanıyor.

Bence bahsettiğiniz yönteme gerek yok. Sonuçta şahsi malınız değil, devletin malı.

Hocalarım bt sınıfındaki ana bilgisayara benim dışımda giren hocalarım var yapılan tüm işlemleri görmek istiyorum suistimale açık bir durum bazen öğrencilere bile kullandırttıklarını duyuyorum keylogger programı dışında hangi programı önerirsiniz teşekkür ederim şimdiden
Keylogger programları vardı eskiden denerdik. İşinize yarayabilir. İstediğiniz süre aralıklarıyla ekran görüntüsü alarak kaydeder, e-posta ile size iletir. Anlık klavye hareketlerini kaydeder. Sonradan okuyabilirsiniz. Ama özel bilgilere erişme suçuna da sebep olabilir. Program gizlice çalışıyordu.

Keylogger programları vardı eskiden denerdik. İşinize yarayabilir. İstediğiniz süre aralıklarıyla ekran görüntüsü alarak kaydeder, e-posta ile size iletir. Anlık klavye hareketlerini kaydeder. Sonradan okuyabilirsiniz. Ama özel bilgilere erişme suçuna da sebep olabilir. Program gizlice çalışıyordu.
Devlet kurumu bilgisayarında bunu yapmak suçtur

Hocam öğretmen bilgisayarına şifre koyun. Öğretmenler ve öğrenciler diğer bilgisayarları kullansınlar. Sizin verilerinizin olduğu bilgisayarı kullanmak zorunda değiller. Bu devlet malını kıskanmak değil, veri güvenliğini sağlamaktır diye düşünüyorum. Ben dersimle ilgili içeriklerin olduğu ve formatörlük için kullandığım bilgilere zarar gelmemesi için açıkçası öğretmen bilgisayarını kullandırmak istemem.

Geri