Bilgisayar 2-3 dk sonra görüntü veriyor

Kodla Büyü

aakcan42

Üye
Mrb arkadaşlar okuldaki bir bilgisayarımda şöyle bir sorun var. bilgisayarı başlattığımda kasa çalışmaya başlıyor.(işlemci fanı, ekran kartı fanı, ışıklar vs hepsi çalışıyor) Fakat monitörü açmıyor. yaklaşık 2-3 dakika bekledikten sonra monitör açılıyor ve bilgisayar açılmaya başlıyor. sorun ne olabilir.bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olu. teşekkürler

monitor kapalı olmasına rağmen, bilgisayar açılmış ve çalışıyor ve monitor lcd ise, monitorü bakıma göndermenizi tavsiye ederim. lcd lerde bulunan bir kondansatörün şişmesinden kaynaklı olarak bu tür gecikmeler yaşanıyor. bende yaklaşık 6 monitör bu şekilde tamire gitti. 1i hariç hepsi geri döndü.

Yok hocam bu bilgisayar yeni geldi. format için her zaman kullandığım monitörlerden birisine bağladım. Kasayı açıyorum çalışmaya başlıyoe hiç bir şey yapmıyorum 2-3 dakika sonra monitör açılıyor ve bilgisayar başlıyor anlamadım ilk defa böyle bir şeyle kaşılaştım.

yeni gelmiş olması arızası olmayacağı anlamına gelmez. kondansatör (besleme) arızası gibi görünüyor. yeni gelmiş zaten ver garantiye.

Geri