Bilgisayar açılış şifremi hatırlamıyorum..

Kodla Büyü

kaos80

Site Gezgini
Hocam İşletim sistemindemi Şifre Vardı biostamı İşletim sistemindeyse işletim sestemi ne bu bilgileri verirsen yardımcı olabilirim....

daha Önceden parola sıfırlama disketi aldıysanız onunla parolanızı sıfırlayabilirsiniz...

eğer almadıysanız bir hiren boot cd ile bilgisayarınızı açıp içersinden istediqiniz dosyı alabilirsiniz hocam... Kolay gelsin kesin çözümdür...

kullanıcı adı şifre istediği zman ctrl-alt delete bikaç kez basın:) gelen ekranda administrator yazarak oturum açın oradan belki bilgilerinize ulaşabilrsiniz.bu xp de işe yarıyor.

Hiren Kesin Çözüm Hocam Deneyin göreceksiniz...

İşletim sistemi olmadan bilgisayarınızdaki dosyalara erişim imkanı sunuyor...

bravehard2010' Alıntı:
kullanıcı adı şifre istediği zman ctrl-alt delete bikaç kez basın:) gelen ekranda administrator yazarak oturum açın oradan belki bilgilerinize ulaşabilrsiniz.bu xp de işe yarıyor.

Windows 7 CTRL+ALT+DELETE Desteklemez hocam Bu Kombinasyon XP için.

Arkadaşım sana kesin çözüm vereyim. laptopun arka kapağından içini aç. yuvarlak bir CMOS pili olacak. Bu pil sistem saatini ve şifreleri yani bilgisayar kapanınca sonradan açıldığında unutulmaması gereken bilgileri saklar. Neyse kapağı açtıktan sonra pilin 2 ucundaki demir pinleri (bir ucu - bir ucu + dır.) pilin üzerine aynı anda değdir. çok az bir elektrik voltaj değişiminden dolayı devre üzerindeki ferromanyetik yaygıdaki bilgiler yani şifreler silinir. Pil geçici süre kısa devre olmuş olur. Bunları denemek zorunda değilsin. ama ben böyle çok bilgisayar formatladım.

Geri