bilgisayar açılmıyor güncelleştirme sorunu

Kodla Büyü

missisipi

Site Gezgini
merhabalar windows 7 starter kurulu exper bir laptopa windows güncelleştirmesi yaptım. Bilgisayar kapanıp açıldıktan sonra bilgisayar işletim sistemini tam yükleyemiyor. Bilgisayar açıldığında ekrana onarım ekranı geliyor eğer bilgisayarı normal olarak başlat dersem işletim sistemini tam yükleyemeden bilgisayar tekrar açılıyor onarımı seçersem bilgisayarda sadece windows 7'nin mavi ekranı geliyor ve ilerleme olmuyor ne yapmam lazım formatsız çözümü varmı? yardım ederseniz sevinirim. Bu arada bilgisayar benim değil öğretmen arkadaşın Sadece güncelleştirme yapmam için vermişti ama bu sorunla karşılaştım.

Güvenli Kipte bilgisayarı başlatarak sistem geri yükleme yapmayı deneyin ve güncelleştirmeyi tekrar deneyin...

Benzer sorunla bende karşılaştım. Dün bir arkadaşın bilgisayarına windows 7 yükledim ama bugün güncelleştirmeler yapılıyor diyor. Güncelleme yapılmıyor ve açılış ekranına geçmiyor. Biosa ve güvenli kipe gremiyorum. Cdden açmıyor. Nasıl çözeceğimi bilemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

BIOS girişi işletim sistemi ile alakalı bir sorun değildir. Bilgisayarınızda donanımsal bir sorun var gibi görünüyor garantisi var ise servise gönderin...

bilgisayarı açarken windows yazısı logosu görünmeden önce f8 e basıyorsunuz karşınıza bir menü geliyor: güvenli kip vs. orada çalışan en son ayarlarınız diye bişey olacak. o şekilde giriş yapar mısınız sonucu bi görelim.

win 7 de deepfreze kurulu bir billgisayarı deepfreze kaldırıp güncelledim (güya) şimdi her açılışta %30 kadar güncelliyor sonra reset atıyor :( sizce neden olabilir? win 7 nin orjinal olup olmamasından kaynaklanıyor olabilirmi?

nedir bu güncelleme merakınız ya. ben format attığım bir bilgisayarda ilk iş otomatik güncellemeleri kapatmak oluyor. Bilgisayar mal'a dönüyor güncelleştirme yaptıkça

Merhaba Arkadaslar benim bilgisayara format atildiktan sonra yeni dil eklemek icin guncelleme yaptigim sirada guncelleme hatasi verdi ve bilgisayari yeniden baslatin secenegi cikti yeni den baslat yaptiktan sonra
( Asama 3/3 - Windows ozellikleri yapilandirilamadi - Degisiklikler geri yukleniyor - Bilgisayarinizi kapatmayin )
yazisinda donup kaliyor ekran gelmiyor uzun bi sure bekledikten sonra kendini yeniden baslatiyor ve bu olay tekrarlaniyor ,,
arkadaslar ne olur bi yol gosterin bana ,
Tesekkurler

Geri