bilgisayar açılmıyor

Kodla Büyü

garfield

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bilgisayarın düğmesine basıyorum sadece windows başlatılıyor diyor ama gerisi gelmiyor.ekran o şekilde kalıyor sizce neden kaynaklanıyor

güvenlik moddada açılmıyor.bilgisayar açılırken F8basıyorum.disket sürücü,harddisk,cd sürücü seçenekleri çıkıyor.hepsini denedim açmak için yine windows başlatılıyor diyor. öle kalıyor

garfield' Alıntı:
güvenlik moddada açılmıyor.bilgisayar açılırken F8basıyorum.disket sürücü,harddisk,cd sürücü seçenekleri çıkıyor.hepsini denedim açmak için yine windows başlatılıyor diyor. öle kalıyor

Hocam siz F9 a basıyor olabilirmisiniz. Bu saydıklarınız Boot 'u hangi sürücü ile yapacağını sorar. Post ekranından sonra basarsanız F8 e işletim sistemi ile alakalı yere gelirsiniz.

valla şimdi F9 bastım güvenli modda açtım.sizin söylediklerinizin tam tersi yani.yada benim klavye tuşları Q ya dönmüş

:) önemli olan sonuç. Güvenli moddan sonra yeniden başlatın açılmazsa yeniden güvenli moda geçip bir sistem geri yükleme deneyebilirsiniz.

OLMUYOR YA...BÜTÜN SEÇENEKLERİ DENEDİM.HEPSİNDEDE WİNDOWS BAŞLATILIYOR KISMINA GELİYOR..

Hocam şimdi yazacaklarımı adım adım yapın.

İşletim sisteminiz xp ise; Xp cdnizi takın cdden başlatmayı onaylayın ön yüklemeyi bekleyin Disk bölümlendirme kısmına geldikten sonra F3 ile kurulumdan çıkın.
İşletim sisteminiz W7 ise; W7 cdnizi takınn cdden başlatmayı onaylayın ön yüklemeden sonra size seçenek sunacaktır. Orada başlangıç onarmayı seçin ve işlemlerini tamamlasın bilgisayarı yeniden başlatın. bunlarda olmaz ise benim aklıma gelen başka bir şey yok format dışında İyi çalışmalar.

Geri