Bilgisayar alımı için teklif alacağız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan botett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba 15 tane masaüstü pc alacağız da bir kaç firmadan teklif almamız gerekiyor da bu konuda yardımcı olabilir misiniz... Farklı firmalardan teklif alınacağı için pc özelliklerinin aynı olması gerekiyor. Sizden ricam; bana maksimum 1500 tl lik bir teklif şablonu hazırlayabilir misiniz ya da elinde olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...

Ekli dosyalar

işlemci, ram, anakart, monitör kısacası tüm parçaları marka ve model olarak belirleyin.Teklifi pc olarak değil donanım alımı olarak yapın.

muhtemelen doğrudan alım yolu ile bilgisayarları alacaksınız. Bunun için en az 3 adet firmadan teklif almanız gerekiyor. Bir tablo hazırlayarak işlemci ram anakart vs. karşılarına istediğiniz özellikleri yazmalısınız. Marka adı yazamazsınız. Ardından el altından firmalara hangi işlemci anakart istediğimizi söyleyin. Hazırlayacağınız tablonun en altına alınan bu bilgisayar parçalarını tümleşik hale getirilecektir diye not düşmeyi unutmayın. Alım kalemine de tümleşik bilgisayar olarak yazın. Yoksa ihaleyi alan parçaları tedarik eder kapının önüne koyar gider sonra birleştirme ile uğraşırsınız. Hatırladıklarım bunlar umarım yardımcı olmuşumdur.

Arkadaşlar hazırladığım teklif mektubunu ekliyorum, eksikler varsa yada düzeltilmesi gereken yerler varsa yardımlarınızı bekliyorum. mektup ilk mesajımda...

Geri