Bilgisayar almak için hangi siteleri önerirsiniz?

Kodla Büyü

blankkeyframe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
1000-1500 TL arasında notebook almayı düşünüyorum araştırdığınız bi modeli ve alışverişte güvenilir bi siteyi paylaşırmısınız??

sitedeki fiyatlar çok düşük acaba neden?? şaşırttı beni.. ayrıca bu işlemcilerin en iyisi hangisi şimdi i5 işlemci var 1700e de var 1200e de var neresine bakacaz işlemcinin annamadım :/

DELL INSPIRON 5110/B43B43 CORE i5-2430M/4GB/320GB/15.6"/W7B/1GB GT525M

ASUS K53SV-SX045D CORE i5-2410M/4GB/500GB/15.6"/DOS/1GB NV540

hocam nerde ikamet ediyorsunuz istanbulda iseniz toptan alış fiyatına alabiliriz özelden yazabilirsiniz yardımcı olurum. internet sitelerinden alacaksanız da vatan gold hizlial hepsiburada bimeks gibi siteleri takip edin kampanyaya denk getirin derim yoksa pahalı satıyorlar ,%30 %40 kampanyalı fiyatları önemli . media markt ta çok güzel kampanyalar yapıyor ayrıca satürn de . işlemci konusunda da hocam sadece i5 e bakmayın disk kapasitesi ram durumu harici ekran kartı mı dahili mi bunlar çok önemli bunlara da dikkat edin ayrıca i5 yeni seri eski seri işlemci grupları var i5 430 gibi seriler ise eski i5 2430 gibi ise yeni seri işlemcilerdir.

dell veya samsung i5 işlemci / 4gb ram / 1 gb ekran kartı harici / 500 gb harddisk / 15.6" ekran 1440 TL... çantası ve mouse vede kargo dahil... 2 yıl garantili... dell ile evde teknik servis hizmeti... ilgilenen varsa mesaj yazabilir...

Bence verebileceğin fiyata bakma da. Olmasını istediğin özelliklere yakın bir ürün alana kadar paranı biriktir. Notebook larda bence ilk bakman gereken ekran kartı özelliği. Diğer parçalarda % 90 zaten ekran kartının özelliğine göre daha kaliteli seçilmiş oluyorlar. Dediğim gibi kullanım amacına uygun bilgisayar al.

bende pc depo yu merak ediyorum alışveriş yapan var mı?

vatanbilgisayardan alışveriş yaptım sorun yok
hepsiburada.com dan yaptım sorun yok
exa.com.tr den yaptım sorun yok

Geri