bilgisayar atıklarını ne yapıyoruz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan srpylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

srpylmz

Site Gezgini
elimde bir çok çalışmayan kulaklık mikrofon klavye ve mouse var hatta yanmış anakartlar power lar tuncelide bi köy okulunda çalışıyorum bu atıkları ne yapabilirim ?

edacomü' Alıntı:
tolgahan0010' Alıntı:
srpylmz' Alıntı:
elimde bir çok çalışmayan kulaklık mikrofon klavye ve mouse var hatta yanmış anakartlar power lar tuncelide bi köy okulunda çalışıyorum bu atıkları ne yapabilirim ?
Hocam şu şekilde değerlendirebilirsin.
ilkogretim-bilisim-teknolojileri-uygulama-ve-materyaller-f138/bilgisayar-parcalarindan-olusan-sergi-t63617.html

cvplar için çook teşekkürler buradaki örnekleri inceledim bayıldım da bi kısmını kendimizce buradakilere benzeterek değerlendirdik yazıcıdan çıkan yanlış kağıtlar içinde (bu da bir hayli fazlaydı) geri dönüşüm kutusu oluşturduk bu kağıtlarlada origami yaptık ama bir yere kadar oldu donanım parçaları içinde kağıtlar içinde çözümsüzüm hizmetlimiz kağıtları kaloriferde yakarak değerlendirmeyi öneriyor :)) içim acıya acıya veriyorum kullanılmayan fareleriyse çocuklar istiyor evde oynamak ! için mutlaka vardır bunlarıda değerlendiren bi kurum ama tuncelide bi köy okuluna nası yardımcı olurlar...

Geri