bilgisayar bölümü yoksa 15 mi 20 saat mi?

Kodla Büyü

en_nomad

Aktif Üye
endüstri meslek lisesinde çalışıyorum. bilgisayar bölümü yok. teknik eğitim mezunuyum. maaş karşılığım 15 mi 20 saat mi?

Teknik öğretmensen ve endüstri meslek lisesinde çalışıyorsan maaş karşılığı 20.

myesil' Alıntı:
..
maalesef değil hocam.
okulda Bilişim Teknolojileri Alanı yoksa Bilişim Teknolojileri Atölye Öğretmeni Normu Yoktur.
görevlendirilen / atanan öğretmen Bilgi İletişim Teknolojileri dersi için atanmıştır. ve kültür öğretmeni statüsündedir.

Benzer durum için bakınız KİMYACILAR
Kimya meslek lisesinde görev yaparlarsa Atölye öğretmeni gibi 20 + 29 alabilirler
kimya alanı olmayan meslek derslerinde görev yaparlarsa kültür öğretmeni gibi 15 + 18 alırlar
..
kurumunuz doğrusunu yapıyor...

BaRBaRYaN' Alıntı:
myesil' Alıntı:
..
maalesef değil hocam.
okulda Bilişim Teknolojileri Alanı yoksa Bilişim Teknolojileri Atölye Öğretmeni Normu Yoktur.
görevlendirilen / atanan öğretmen Bilgi İletişim Teknolojileri dersi için atanmıştır. ve kültür öğretmeni statüsündedir.

Benzer durum için bakınız KİMYACILAR
Kimya meslek lisesinde görev yaparlarsa Atölye öğretmeni gibi 20 + 29 alabilirler
kimya alanı olmayan meslek derslerinde görev yaparlarsa kültür öğretmeni gibi 15 + 18 alırlar
..
kurumunuz doğrusunu yapıyor...
katılıyorum hocama. meslek öğretmeni ancak meslek derslerine girmiyor. atölye öğretmeni olmadıgı için 15 saatdir.

Geri